The Forest yamyamların çok olduğu yere yerleşme bölgesi kurmak

G. Sara

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, ben süpersonik bir şey yaptım. Oyunu huzurlu mod da açtım dedim ki sur falan çekeyim ondan sonra oyunu normal moda çeviririm sonra yaptım koskocaman bir yer yaptım saatler harcadım bir de ne göreyim yamyamların en çok spawnlandığı yere konuşlanmışım sahil kenarına teknenin tam önündeki kumlara o kumların yarısını alacak ve ormandan ayıracak şekilde sur çektim şimdi benim aklımdaki şu bunlar benim surlarımın iç tarafında sahilde spawn olur mu? Bir de çok spawnlandıkları için dışarıdan sürekli baskın yer miyim? Bir de bu da son bunlar denizde yüzebilir mi?

Benim bildiğim yüzemiyorlar. Surların içinde spawn olabileceklerini de sanmıyorum. Oyun spawnları güzel yapıyor, cidden yamyamlar yaşıyormuş da seni basıyormuş hissi veriyor.
Oyunda beni sinir eden tek kısım, bir arkadaşla oynarken kampımızı işgal etmişlerdi. 3-4. Gece falandı ama en büyük bosslardan geldi herhalde. Kişi sayısına göre zorluk değişebilirmiş.

Benim bildiğim yüzemiyorlar. Surların içinde spawn olabileceklerini de sanmıyorum. Oyun spawnları güzel yapıyor, cidden yamyamlar yaşıyormuş da seni basıyormuş hissi veriyor.
Oyunda beni sinir eden tek kısım, bir arkadaşla oynarken kampımızı işgal etmişlerdi. 3-4. Gece falandı ama en büyük bosslardan geldi herhalde. Kişi sayısına göre zorluk değişebilirmiş.
Ben tek kişi oynuyorum. Ok falan var kuleler var içeriyi efsane döşedim. Ama içerde spawn olurlarsa biterim.

Merhaba, ben süpersonik bir şey yaptım. Oyunu huzurlu mod da açtım dedim ki sur falan çekeyim ondan sonra oyunu normal moda çeviririm sonra yaptım koskocaman bir yer yaptım saatler harcadım bir de ne göreyim yamyamların en çok spawnlandığı yere konuşlanmışım sahil kenarına teknenin tam önündeki kumlara o kumların yarısını alacak ve ormandan ayıracak şekilde sur çektim şimdi benim aklımdaki şu bunlar benim surlarımın iç tarafında sahilde spawn olur mu? Bir de çok spawnlandıkları için dışarıdan sürekli baskın yer miyim? Bir de bu da son bunlar denizde yüzebilir mi?
Tek sıkıntısı Full baskın yemek onun dışında kemik sürekli olacağı için zırh yapımı kolaylaşıyor. Surları kırmalarına izin vermezseniz çabuk gelişirsiniz.

Tek sıkıntısı Full baskın yemek onun dışında kemik sürekli olacağı için zırh yapımı kolaylaşıyor. Surları kırmalarına izin vermezseniz çabuk gelişirsiniz.
Surlar 2 kere çevrilmiş şekilde 1. olan 2 kat, 2. olan ucu sivrileştirilmiş 2 kat surlar. Ve ayrıca 1. olan surlarda mızraklar döşeli kırmaya gelirlerse ölürler.

Denizde yüzemiyorlar, gerisi için bir şey diyemem.

Ayarlardan allow building destruction ayarını kapatın. Siz dahil yaptığınız yapıları kıramayacaksınız.

Hayda napıcam ben şimdi içeride spawn sıkıntı hocam.
O tekneyi soluna al, ilerle sahilden. Konteynerların olduğu bir yere geleceksin. Tam karşıda bi ada var. Konteynerların oradaki tepeye bir ziplane kurup diğer ucunu adaya götürürsün. Adaya custom foundation ile bir yükselti yapıp oradan da karşı tarafa zipline yaparsın. Adaya giriş çıkışı zipline ile yaparsın.

Arada su olacağı için hiçbir şekilde yaptığın yere ulaşamazlar. Ziplinelara zaten saldırmıyorlar. Bir tane sal yapar üstüne de kafes koyarsın. Karşı kıyıda tavşan yakalayıp adaya sal ile götürebilirsin. Zaten çiftleşip çoğalıyorlar. 3-5 tane toplasan yeter de artar.

Aynı sal üzerinde taş, çalı çırpı (stick) taşıyabilirsin. Adada zaten taş var. Sınırsız. Et de var. O da sınırsız. Zırt pırt kaplumbağa çıkıyor adaya. Kuşlar da geliyor. Tüy sorunu da yok. Bir de bahçe kurarsın bitkilerini de yetiştirirsin.

Odunları zaten zipline ile gönderebiliyorsun, ekstra taşımana gerek yok sal ile. İsterse milyon tane yerli gelsin, sana ulaşamazlar. Zipline'a saldırmıyorlar. O konuda korkmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı