wherwismymnd
Centipat
Selamlar, The Forest'da ev yaptım, baya silah yaptım. (ok, mızrak, sopa, balta vb.) Sizce oyunu nasıl devam ettirmeliyim?
Hikayeyi bitir.Selamlar, The Forest'da ev yaptım, baya silah yaptım. (ok, mızrak, sopa, balta vb.) Sizce oyunu nasıl devam ettirmeliyim?
Ne ki hikaye? Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.Hikayeyi bitir.
Haritayı indirmeyi tercih etmiyorum hocam, oyunda bulunduğum konumu nasıl öğrenebilirim?Mağaralarda testere katana gibi eşyalar var onları bulmaya gidin. Yerleri öğrenmek için map modu kurabilirsiniz yada web sitesinden map'e bakabilirsiniz. İndirmek için Infos kısmındaki ingame map mod seçeneğini seçip indirin.
![]()
The Forest: Map
Interactive The Forest Map. Locations of items, tools, utilities, caves and more.theforestmap.com
Mağaralarda hikaye başlıyor, biraz zor mutantlar var 6 bacaklı falan oluyor genelde iyi silah varsa geçersininiz. Hikaye hakkında çok bi tüyo vermiyim tadı kaçmasın. Bide mağaralardan hayvani derecede loot cıkıyor.Ne ki hikaye. Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.
Hatırladıgım kadarıyla oyunun kendi içinde map yok. Sons the forest de vardı heralde bunda olmaması lazım.Ne ki hikaye? Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.
Haritayı indirmeyi tercih etmiyorum hocam, oyunda bulunduğum konumu nasıl öğrenebilirim?
Hocam 6 bacaklıyı mağarada bir defa gördüm sopayı kumaşla birleştirip yaktım sopayı ölmüyor. Adam bir vuruyor tekte ölüyorum resmen.Mağaralarda hikaye başlıyor, biraz zor mutantlar var 6 bacaklı falan oluyor genelde iyi silah varsa geçersininiz. Hikaye hakkında çok bi tüyo vermiyim tadı kaçmasın. Bide mağaralardan hayvani derecede loot cıkıyor.
O en zor mutantlardan daha güçlüsü vardı heralde dev gibi olanlardan. Katanayı alın bide pvp yeteneğiniz varsa kaçıp kurtulabilirsinizHocam 6 bacaklıyı mağarada bir defa gördüm sopayı kumaşla birleştirip yaktım sopayı ölmüyor. Adam bir vuruyor tekte ölüyorum resmen.
Anlaşılan katanayı almak zorunlu gibi. Sizce map dosyasını indireyimmi? Veya başka türlü nasıl bulurum?O en zor mutantlardan daha güçlüsü vardı heralde dev gibi olanlardan. Katanayı alın bide pvp yeteneğiniz varsa kaçıp kurtulabilirsiniz
Hikaye hakkında spoiler vermeyim fakat zaten başlangıçta bildiğimiz bilgileri vereyim belki kaçırmışsınızdır. Çocuğumuz Timmy ile uçak yolcuğunda bir kaza yapıyoruz ve uçak düşüyor. Biz uyandığımızda yamyamlar gelip çocuğumuzu kaçırıyorlar ve uçakta oyuna başlıyoruz. Amacımız yamyamlardan çocuğumuzu kurtarmak. Mağaralardan ilerleyerek çocuğumuzu kurtarmamız gerek.Ne ki hikaye? Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.
Haritayı indirmeyi tercih etmiyorum hocam, oyunda bulunduğum konumu nasıl öğrenebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.