The Forest'da neler yapılmalı?

Mağaralarda testere katana gibi eşyalar var onları bulmaya gidin. Yerleri öğrenmek için map modu kurabilirsiniz yada web sitesinden map'e bakabilirsiniz. İndirmek için Infos kısmındaki ingame map mod seçeneğini seçip indirin.

Ne ki hikaye? Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.

Mağaralarda testere katana gibi eşyalar var onları bulmaya gidin. Yerleri öğrenmek için map modu kurabilirsiniz yada web sitesinden map'e bakabilirsiniz. İndirmek için Infos kısmındaki ingame map mod seçeneğini seçip indirin.

Haritayı indirmeyi tercih etmiyorum hocam, oyunda bulunduğum konumu nasıl öğrenebilirim?

Ne ki hikaye. Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.
Mağaralarda hikaye başlıyor, biraz zor mutantlar var 6 bacaklı falan oluyor genelde iyi silah varsa geçersininiz. Hikaye hakkında çok bi tüyo vermiyim tadı kaçmasın. Bide mağaralardan hayvani derecede loot cıkıyor.

Ne ki hikaye? Not kısmında Tommy mi Timmy mi hatırlamıyorum birini bul yazıyordu.

Haritayı indirmeyi tercih etmiyorum hocam, oyunda bulunduğum konumu nasıl öğrenebilirim?
Hatırladıgım kadarıyla oyunun kendi içinde map yok. Sons the forest de vardı heralde bunda olmaması lazım.

Mağaralarda hikaye başlıyor, biraz zor mutantlar var 6 bacaklı falan oluyor genelde iyi silah varsa geçersininiz. Hikaye hakkında çok bi tüyo vermiyim tadı kaçmasın. Bide mağaralardan hayvani derecede loot cıkıyor.
Hocam 6 bacaklıyı mağarada bir defa gördüm sopayı kumaşla birleştirip yaktım sopayı ölmüyor. Adam bir vuruyor tekte ölüyorum resmen.

Hikaye hakkında spoiler vermeyim fakat zaten başlangıçta bildiğimiz bilgileri vereyim belki kaçırmışsınızdır. Çocuğumuz Timmy ile uçak yolcuğunda bir kaza yapıyoruz ve uçak düşüyor. Biz uyandığımızda yamyamlar gelip çocuğumuzu kaçırıyorlar ve uçakta oyuna başlıyoruz. Amacımız yamyamlardan çocuğumuzu kurtarmak. Mağaralardan ilerleyerek çocuğumuzu kurtarmamız gerek.

Bomba yapın ve Katanayı bulun. Eğer testere bulursanız sadece daha hızlı ağaç kazmanıza yarayacaktır ve ev yaptığınız için çok lazım olmaz. Bir de büyük çınarın oradaki tekneye gidip şarapları çikolataları ve oksijen tüplerini alın. Almanız gereken şeyler:
Tırmanma baltası: Oyunun bazı mağaralarında ulaşamadığınız yerlere çıkmanızı ve atlarsanız öleceğiniz yerlere inmenizi sağlıyor.
Katana: Bildiğimiz katana normal baltadan çok daha hızlı bir silah.
Rebreather: Tekneden aldığınız oksijen tüpleri ile su altında daha çok nefes almanızı sağlar. Bazı mağaralarda mutlaka gerekli.

Mod indirmeyi tercih etmiyorsanız oyundaki yerinizi sadece belirleyici yerler ile bulabilirsiniz. Büyük çukur gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı