The Forest'ta su nasıl bulunur?

dersleeer2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Merhaba, arkadaşlarım ile The Forest oynuyoruz ancak herkes susuzluktan dolayı ölüyor. Nasıl su bulabiliriz? Bir de su matarası varmış galiba onu nasıl yapabiliriz? Artık susuzluktan ölmek istemiyorum ya 😅

Merhaba arkadaşlarım ile The Forest oynuyoruz ancak herkes susuzluktan dolayı ölüyor. Nasıl su bulabiliriz? Bir de su matarsı varmış galiba onu nasıl yapabiliriz? Artık susuzluktan ölmek istemiyorum ya 😅
Hocam etrafta küçük göl gibi yerler oluyor onların kenarından su içebiliyorsunuz ancak can götürüyor. Ayrıca kaplumbağa kabuğu ile su toplayıcı yapılabiliyor yağmur yağdığında su birikiyor.

Merhaba, arkadaşlarım ile The Forest oynuyoruz ancak herkes susuzluktan dolayı ölüyor. Nasıl su bulabiliriz? Bir de su matarası varmış galiba onu nasıl yapabiliriz? Artık susuzluktan ölmek istemiyorum ya 😅

Su göletleri oluyor etrafta ama onların ortasındayken içemiyorsun köşelere gidip eğilip suyun en altına doğru bakman lazım çünkü hafif bug gibi bir şey oluyordu orada.

1tane geyik derisi 1 tane halat birleştirirsen matara yapılıyor onu da c ile dolduruyorusun çantayı açıp sağ tıklarsan içiyor.

Son düzenleme:
Kablumbağa kestikten sonra kitaptaki depo bölümünden alet var onu yap evinin yanına yağmurda su topluyor veya tencereyle su kaynatarak yapacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı