beyaz kedi
Hectopat
Daha fazla
Hellblade 2 çöp direkt hiçbir dalda aday olmamalı bence. Gördüğüm en sıkıcı oyunlardan biri. Bazı oyunları oynamadım ama Black Myth: Wukong %100 bitirdim gayet iyiydi. Bazı teknik sorunları ve eksik kısımları vardı ama iyiydi. Adaylar arasından kişisel olarak en beğendiğim oydu.
Silent Hill 2 remake de beğenmediğim bir oyundu açıkçası. Remake olarak kötü değildi ama üst kalite bir yapımmış gibi de gelmedi. Hatta 2-3 saat oynayıp baygınlık geçirecekmiş gibi daralıp sildim. Sürekli düşman çıkmasına rağmen aksiyon aşırı kıt ve sığ ki zevk alamadım. Vuruş hisside kötüydü. Binaların falan içinde inanılmaz daralttı beni. Önünü göremiyorsun sadece sesler geliyor. Başlarda gericiydi ama belli bir yerden sonra gerici olmak yerine sıktı. Rahatsızlık verdi hatta.
Dost Kayaoğlu incelemesini izlediğimde aynı şeyleri hissetmişiz dedim resmen. Rraenee de 2 saat takılıp salmıştı bu oyun böyle yapamamışlar.
Kötü değil ama günümüz seviyesinde olmamış. Resident Evil remake seviyesinde değildi. Sıfırdan oynamama rağmen gram ilgimi çekemedi maalesef. 25 sene öncesinde iyi bir oyun oyunmuş ama günümüzde yetersiz. Remake olduğunu hissettiriyor ama eksikleri fazla. Aday olup olmaması umurumda değil ama düşüncelerim bu şekilde.
Tabii koyacaklardı önüne Bol mermi Bol düşman Bol aksiyon Resident Evil Remake seviyesinde değilmiş Capcom'un Remakelerinin kalitesizliğini de sayardım burada