The Game Awards 2025 Kazananları

@Mantar09, o oyunu kazanmayı bırak, aday göstermemeleri bile büyük ayıp.

@Mantar09, o oyunu kazanmayı bırak, aday göstermemeleri bile büyük ayıp.

Kesinlikle katılıyorum dönemine göre muhteşem bir puanı vardı tga da 4 ödül almıştı ama GOTY'e aday bile göstermeyerek resmen hakaret ettiler oyuna 6 yıl oldu ama bu oyunu geçebilen de yok şu anlık olacağını da düşünmüyorum.

Çok kötü sonuçlar. Tutturdular Clair de Clair. Güzel yanı tanıtımlardı, gelen oyunculardı.

KCD'yi soydular soğana çevirdiler. 2020'de hakkı çatır çutur yenen Doom bile 1 ödül aldı KCD alamadı. Onun dışında izlediğim en berbat şov falandı bu arada sunumun yarısı Anime kızlarıyla kalan yarısı Asya oyunlarıyla geçti yetmezmiş gibi finalde dandik bir Online oyun gösterip kapattılar. Arada çıkan saçma sapan gösteriler de cabası erkek seslendirmenli Piggy muhabbeti neydi ya şimdi aklıma bir şey geliyor da yazmak istemiyorum ceza alırım diye.

Dark Ages'ı soydular orada. Doom'daki o çatır çatır aksiyon varken ne olursa olsun Hades almamalıydı bence. Saçmalıyorlar işte KCD en büyük örneği. Bir oyun tuttu mu tüm ödülleri ona yağdırıyorlar.

AC Shadow'su tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eline sağlık güzel düzenlemişsin.

RPG ödülü kesinlikle KCD 2'ye gitmeliydi. Ona gider diye düşünüyordum gitmemiş. Onun dışında Expedition 33'ün ödüllerin altını üstünü getireceği belliydi zaten. Belki 1-2 kategoride verilmeyebilirdi onun dışında tamamen hakkıydı.

En iyi RPG dalında yaşananlar ödül komitesinin yeterliliğinin zayıf kaldığının bir işaretidir. Exp33 GOTY olabilir ama RPG konusunda ödül alacak düzeyde değil. Ki karşısında Kingdom Come Deliverance varken imkansız.

@Hxrea, oyuncuların verdiği oylama fakat en büyük seçim jüride. Jüri mantığı var yanlış bilmiyorsam. En büyük belirleme mantığı bu jüriler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı