The godfather filmi çok karışık geldi

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
The godfather 1'i az önce bitirdim işlediği konu (mafya vs) ilgili olduğum bir konu ancak filmi pürdikkat izlememe rağmen bazı yerleri tam anlayamadım. Hatta bazı karakterlerin kim olduğunu dahi tam anlayamadım. Ben mi düzgün izleyemedim yoksa filmin eski olmasından mı bilmiyorum ama filmin akışı gelişen olaylar falan çok karışık. Anlamak için ekstra çaba sarf etmek lazım, film akmıyor yani. Filmin işlediği konuyu vs beğendim ama biraz karışık. Sizce izlemeye devam etmeli miyim? The godfather 2 yide izleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence devam etmelisiniz. 1 2 Favorim 3 Sıkıcı

2ye de karışık der miyim hocam. Hikaye akışı o filmde değişmiş midir?
Karakterlerin kişisel hayatı daha baskın 2'de sevdiğiniz karakter olduysa ona bağlanabilirsiniz.

2 daha karışık gelir belki, hem Vito'nun gençliğini hem de şu anki zamanı gösteriyor ama 2 film de çok iyi. İlk filmde neleri anlamadınız.

2 daha karışık gelir belki, hem Vito'nun gençliğini hem de şu anki zamanı gösteriyor ama 2 film de çok iyi. İlk filmde neleri anlamadınız.

vito ölmemiş miydi? ilk filmde Türk ve polis amirinin ilişkisi ne Türk neden bir anlaşma yüzünden koskoca vito corleone yi öldürmeye çalıştı ondan sonra micheal Türk ve polis amirini vurunca tataliga neden corleone ailesine düşman oldu micheal başa geçtikten sonra işleri nasıl kalkındırdı micheal ın kaç tane kardeşi var bunlar kim michealın babaları nasıl infaz ettiği bunlar anlamadığım yerler (şimdi neyin ne olduğunu anladım ama filmi izlerken tam anlayamamıştım)

Karakterlerin kişisel hayatı daha baskın 2'de sevdiğiniz karakter olduysa ona bağlanabilirsiniz.

Micheal corleoneyi sevmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı