pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 11 Ağustos 2024 #1 Oyuna girdğim zaman anında uyarı veriyor. Oyun kapanacak Steam'den doğrulayın diye fakat oyunum korsan. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024
Oyuna girdğim zaman anında uyarı veriyor. Oyun kapanacak Steam'den doğrulayın diye fakat oyunum korsan. Nasıl yapabilirim?
Lance Vance Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #2 Bilgisayar kullanıcı adınızda Türkçe harf bulunuyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 11 Ağustos 2024 #3 Lance Vance dedi: Bilgisayar kullanıcı adınızda Türkçe harf bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bulunuyor. Artı 0 Eksi
Lance Vance dedi: Bilgisayar kullanıcı adınızda Türkçe harf bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bulunuyor.
Lance Vance Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #4 Ondan kaynaklı olması lazım hocam. Artı 0 Eksi
KS KS pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 11 Ağustos 2024 #5 Lance Vance dedi: Ondan kaynaklı olması lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Yabancı yaparsam olur mu? Artı 0 Eksi
Lance Vance dedi: Ondan kaynaklı olması lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Yabancı yaparsam olur mu?
Lance Vance Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #6 Evet, türkçe harf bulundurmadan ingilizce olarak yaparsanız çözülmesi lazım. Oyunu nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
Evet, türkçe harf bulundurmadan ingilizce olarak yaparsanız çözülmesi lazım. Oyunu nereden indirdiniz?
KS KS pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 11 Ağustos 2024 #7 Lance Vance dedi: Evet, Türkçe harf bulundurmadan İngilizce olarak yaparsanız çözülmesi lazım. Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Torrent. Artı 0 Eksi
Lance Vance dedi: Evet, Türkçe harf bulundurmadan İngilizce olarak yaparsanız çözülmesi lazım. Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Torrent.
Lance Vance Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #8 Hangi site? Artı 0 Eksi
KS KS pc fps arttırma Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 193 12 Ağustos 2024 #9 Lance Vance dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... torentoyunindir.com Lance Vance dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz şeyleri denedim fakat olmadı. Son düzenleme: 12 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Lance Vance dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... torentoyunindir.com Lance Vance dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz şeyleri denedim fakat olmadı.
Lance Vance Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #10 Cracki yapmamışsın sanırım ama onu nereden yapacağını bilmiyorum, torrentoyunindir sitesi üzerinden bulabilirsin belki oraya bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Cracki yapmamışsın sanırım ama onu nereden yapacağını bilmiyorum, torrentoyunindir sitesi üzerinden bulabilirsin belki oraya bakabilirsin.