The Last of Us 2 vs God of War

Hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    26
  • Anket kapandı .

Mert1337

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
1.568
Çözümler
5
Merhaba, PlayStation'da Days of Play indirimleri başlamış. Bu 2 oyundan birini alacağım. Hangisini önerirsiniz? İkisinin de önceki oyunlarını oynamadım ama mesela The Last of Us 2 alırsam gerekliyse internetten hikâyeyi kısaca okuyabilirim gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
God of War’ın diğer oyunlarını oynamazsanız pek bir şey kaybetmezsiniz. İnternetten izleyebilirsiniz hikayeyi. Ama The Last of Us 1’i oynamadan ikinci oyunu oynamak hikaye açısından pek anlam ifade etmeyebilir. Karakterlerle bağ kuramayabilirsiniz.
 
God of War'ın diğer oyunlarını oynamazsanız pek bir şey kaybetmezsiniz. İnternetten izleyebilirsiniz hikayeyi. Ama The Last of Us 1'i oynamadan ikinci oyunu oynamak hikaye açısından pek anlam ifade etmeyebilir. Karakterlerle bağ kuramayabilirsiniz.

Kaybedersin oğlum nasıl kaybetmezsin önceki oyunları GoW da oynamazsan. Kratosun yaşadıklarını ve çektiği acıları bilmeden son oyun oynanır mı hiç yapma.
 
Aynen hocam. Last of Us Remastered'ı önce almalısınız yoksa hikaye de geri kalırsınız hem de güzel ve vurucu bir oyun. İlk onu oynayın bence öyle YouTube'dan izleyerek harcamayın oyunu 👍

Peki God of War 3 tane oyunu vardı sanırım bu oyununu saymazsak. Onların hikayesini okusam sorun olmaz herhalde değil mi?
 
Peki God of War 3 tane oyunu vardı sanırım bu oyununu saymazsak. Onların hikayesini okusam sorun olmaz herhalde değil mi?

Onlarda illa oynamanıza gerek yok hocam. YouTube'dan bakabilirsiniz. Ama keyifli oyunlardır. Özellikle 1 ve 2'nin hikayesini YouTube'dan izleyip 3'ün Remastered sürümünü de alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı