Sürprizbozan The Last of Us 2'yi nasıl buldunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

apex38

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Bence The Last of Us 1, 2.seriden daha güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kişisel fikrim 1. oyun çok daha iyiydi, belki de hikayeye giriş olduğu için daha çok sevdim. Ama 2. oyun tamamen belli başlı grupları memnun etmek için yapılmış bir oyun gibi. Mekanikleri falan daha iyi olabilir, ki zaten aralarında 7 sene var.

Son düzenleme:
Bence, ikinci oyun daha güzeldi. Hikayesiyle bile ilk oyundan daha iyi. İlk başta düşmana sövdürüp sonradan sevdiren nadir oyunlardan. İlk oyun da güzeldir ancak ilk oyunda göstere göstere yolların bozulması vs çok kanser etmişti beni.

1. oyun her ne kadar hikaye olarak daha iyi olsa da, 2. oyunun hikayesi de mükemmel. Üstüne çok düşünülmüş bir hikaye, o yüzden sonuna bakıp kötü demem asla. Oynanış olarak zaten tartışmasız 2. oyun daha iyi, ama bana sorsalar her şeyin ilki güzeldir.

İlk oyun ikiye katlar ikinci oyunu. Çok sevmiştim ilk oyunu ayıla bayıla bitirmiştim ama ikinci oyunda en baştan Joel'i öldürüp, üstüne en sevdiğim karakteri öldüren kişiyi oyunun yarısında oynatmaları kanser etti beni. Hikayesi de iyi değil ikincinin.

İkinci oyunun sevilmeme sebeplerinden birisi de, oyun daha çıkmadan joelin öleceği sızdırılmıştı. Tabii TLOU P1 severleri de bir hayli nefret besledi.

İlk oyun ikiye katlar ikinci oyunu. Çok sevmiştim ilk oyunu ayıla bayıla bitirmiştim ama ikinci oyunda en baştan Joel'i öldürüp, üstüne en sevdiğim karakteri öldüren kişiyi oyunun yarısında oynatmaları kanser etti beni. Hikayesi de iyi değil ikincinin.

Her ne kadar karakteri oynamak istemesek de, bölüm tasarımları mekanlar silahlar çeşitlilik vs her konuda abby kısımları daha güzeldi.

Her ne kadar karakteri oynamak istemesek de, bölüm tasarımları mekanlar silahlar çeşitlilik vs her konuda abby kısımları daha güzeldi.
Ben sevmedim ama o kısımları işte. Üstüne final de kötüydü bence. Ben boşuna mı koşuşturdum oyun boyunca? Saldık gittik resmen. Oyunu da fenalaşa fenalaşa oynamıştım zaten. Kan sıçrıyor ya ekrana dövüşlerde, oralarda ateş basıyordu beni o yüzden de hiç zevk alamadım neden böyle oldu ben de anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı