The Last of Us 450 TL!

İşte burada da nostaljik hisler devreye giriyor. Bana sorarsanız ben Mafia 1'i baştan sona izledim ve günümüz için çok kötü bir oyun. Oynanış, grafikler, 1.elden de deneyimlediğim mekanikler ile günümüzde gitmeyecek bir oyun. Fakat bu konu da tartışmaya girmek konuyu amacından uzaklaştırır ve konu uzar. Çünkü nostalji konusunda tartışmak büyük ihtimalle sonuçsuz kalacak. Değişmesi çok zor hisler bunlar.

Evet, günümüz için çok eski kalıyor maalesef. Ama mekanikler Mafia 2 gibi olsa ve grafikleri Defitinive sürümdeki gibi olsa çok büyük etki bırakırdı. Neyse konuya dönme amaçlı TLOU kesinlikle remake değil onu belirteyim. Sadece kontrast basılmış, remastered bir sürüm. Kesinlikle kaçırılmaması gereken, PC oyuncuları için nimet bir oyun.

Maalesef daha bugün 0'ı tükettim. Artık bir daha ki indirimlere tabi zam yemezse.

Kod hemen geliyor mu yoksa oyunun çıkmasını mı bekleyeceğiz?
Kod oyun çıkmadan 2-3 gün önce dağıtılmaya başlıyor en geç çıkmadan 1 saat önce geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…