The Last of Us 450 TL!

Çünkü dizi oyunun hikâyesini 1-2 sahne ekleyerek anlatıyor. Ona rağmen oyun bence kendin 1.elden deneyimlediğin için daha vurucu.

Eğer oyuna zam gelmezse indirim 3 Mart 2023'e kadar devam edecek.
İşte oyun daha kapsamlı bir deneyim o sebeple diziyi önce izlemek daha mantıklı bence.

Fiyatı 599 TL olarak görünüyor bu fiyata eski bir oyun almakta pek mantıklı gelmiyor.

İndirim haberi için teşekkürler, AC Mirage'da yaptığım hatayı yapmayıp zamlanır diye koştum aldım. 450 TL'ye sevinir hale geldik.

AC Mirage çok büyük paralar verilmez zaten hocam 1 yıl sonra indirimli şekilde alınabilir Max 200 TL eder. Bunu dememin sebebi oyun çok kapsamlı olmayacak diye biliyorum oyun süresi çok uzun olmayacak.

Oyunu alıp da kod gelen oldu mu ? Bana gelen mailde martta piyasaya çıktıktan sonra gönderileceği yazıyor.

Umarım çıkana kadar zam gelmez. Para yetiştiremez olduk. Sorsan ilk PC duyurusundan beri bu oyun için para biriktiriyorum. Ama o parayı hep bu oyunun zam yememesine güvenip irili ufaklı oyunlara harcadım.
Oyunu alıp da kod gelen oldu mu ? Bana gelen mailde martta piyasaya çıktıktan sonra gönderileceği yazıyor.
Ön sipariş olduğu için oyunun çıkışına kısa süre kala veriyorlar. GoW'da birkaç gün önce almıştım ben. Ön indirmeye yetişir kodlar.

Oyun 28 Marta ertelenmiş dhdbsh.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230204-090641_Steam.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…