The Last of Us 450 TL!

Daha önce ps4 üzerinden oynamıştım, bilgisayarda tekrar oynamak isterdim remake olarak fakat pahalı olduğunu düşünüyorum. 250-300 olsa alınabilir. Ama hiç oynamayan varsa tavsiye ederim.
 
İndirim haberi için teşekkürler, AC Mirage'da yaptığım hatayı yapmayıp zamlanır diye koştum aldım. 450 TL'ye sevinir hale geldik.

AC Mirage çok büyük paralar verilmez zaten hocam 1 yıl sonra indirimli şekilde alınabilir Max 200 TL eder. Bunu dememin sebebi oyun çok kapsamlı olmayacak diye biliyorum oyun süresi çok uzun olmayacak.
 
Umarım çıkana kadar zam gelmez. Para yetiştiremez olduk. Sorsan ilk PC duyurusundan beri bu oyun için para biriktiriyorum. Ama o parayı hep bu oyunun zam yememesine güvenip irili ufaklı oyunlara harcadım.
Oyunu alıp da kod gelen oldu mu ? Bana gelen mailde martta piyasaya çıktıktan sonra gönderileceği yazıyor.
Ön sipariş olduğu için oyunun çıkışına kısa süre kala veriyorlar. GoW'da birkaç gün önce almıştım ben. Ön indirmeye yetişir kodlar.
 
Uncharted'ı PC'ye portlayan ekip ile Batman Arkham Knight'ı PC'ye portlayan ekip aynıydı. Zaten PC'de en bozuk Sony oyunlarından biri Uncharted. Naughty dog ise bu firmayı sevdiklerini ve gelecek PC portlarında birlikte çalışmak istediklerini söylemişlerdi. Yani bırakın fragman ile oyunun desteklediği teknolojileri göstermeyi ve sistem özelliklerini açıklamayı oyun ertelenebilir bile bozuk optimizasyondan.

Oyun 28 Marta ertelenmiş dhdbsh.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230204-090641_Steam.jpg
    Screenshot_20230204-090641_Steam.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 41

Geri
Yukarı