The Last of Us başyapıt mıdır?

Fatihshn44

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır The Last of Us serisine başlamayı düşünüyorum, oyun ve dizisi hakkında en ufak bilgim yok. Başlamaya değer mi? The Last of Us için gerçek bir başyapıt olduğunu gerçekten söyleyenler var, bu doğru mu sizce? Ona göre başlayacağım.

Uzun zamandır The Last of Us serisine başlamayı düşünüyorum, oyun ve dizisi hakkında en ufak bilgim yok. Başlamaya değer mi? The Last of Us için gerçek bir başyapıt olduğunu gerçekten söyleyenler var, bu doğru mu sizce? Ona göre başlayacağım.
Oyun kesinlikle başyapıt.

En sevdiğim oyun serilerinde ilk 3 de. Dizisi bence ellie yi canlandıran oyuncu yüzünden kötü.
Oyun daha iyi anlatıyor hikayeyi.

Teknik olarak iyi ama bence hikaye olarak özellikle 2. oyun çokta iyi değil. Oynamadım ama az çok ne barındırdığını biliyorum.

Yılı için kesinlikle öyle. Hikaye olarak? Hayır. Bence ondan bir yıl önce çıkmış TWD daha iyiydi ama oynanış + hikaye bakımından o sene içinde başka bir örneği yoktu. Şu an haliyle çok fazla etkilemez, eğer oyun SH2 falan değilse eski oyunların hiçbiri eskisi kadar etkilemiyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı