The Last of Us optimizasyonu düzeltildi mi?

@Emir M. hocam benim sistemimde GTX 1650 i5 114000F 16 GB RAM vardı FSR açtım RAM kullanımı genel olarak 15GB'lardaydı. Hiçbir görüntü bozulması, drop vb. yaşamadan sorunsuz bitirdim oyunu 2 kere PC'de. kimisinde daha iyi bir sistem olmasına rağmen droplardan oynayamıyor bende hiçbir sıkıntı olmadı. Bence kurup denemek lazım. Yine de oyunun optimizasyonunda pek bir ilerleme kaydedemediler.

@Emir M. hocam benim sistemimde GTX 1650 i5 114000F 16 GB RAM vardı FSR açtım RAM kullanımı genel olarak 15GB'lardaydı. Hiçbir görüntü bozulması, drop vb. yaşamadan sorunsuz bitirdim oyunu 2 kere PC'de. kimisinde daha iyi bir sistem olmasına rağmen droplardan oynayamıyor bende hiçbir sıkıntı olmadı. Bence kurup denemek lazım. Yine de oyunun optimizasyonunda pek bir ilerleme kaydedemediler.

FSR sadece RX serisi ekran kartlarında olmuyor mu?

Edit- FSR 1.0 NVIDIA ekran kartlarında da kullanılıyormuş

Iste sıkıntı da burada, herkes farklı bir şey diyor. Geçen de bir tane arkadaş oyunu HDD üzerinden sorunsuz oynadığını söylemişti. İşte bu optimizasyonun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. Oyunda ortalama performans namına hiçbir şey yok, herkes farklı performans alıyor.

@Briann0 destekleyen oyunlarda açabiliyorum.

@Briann0 SteamKey'in bildiğim farkları iade edemiyorsunuz ve oyunu satın aldığınız için Steam puanı almış olmuyorsunuz. Hatırladığım başka bir farkı yok bende kullandım bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı