The Last of Us Part 1 450 TL'ye değer mi?

@MeyDeyAE, İtemsatış gibi sitelerden güvenilir, satışı fazla olan bir yerden 25 TL'ye hesap alıyorsunuz. Size içerisinde TLOU Part 1 olan bir hesap veriyorlar. Giriş yapıyorsunuz, çevrimdışına alıp dilediğiniz gibi oynuyorsunuz. Eğer 450 TL gibi bir rakam vermek istemezseniz bu yöntemi kullanarak oyunu bitirebilirsiniz.
teşekkürler
 
@jasonoleragg, 25'den fazla oyunu bu şekilde denedim, bitirdim. Abartılacak kadar sorunu olmasa da bazen sorunlar olabiliyor. Local save alındığından dolayı zaten save gitme gibi bir ihtimali yok. Kod almayı zaten otomatikleştirdiler. Çok rahat şekilde oynayabiliyorsun.
 
Paylaşımlı hesapla da uğraşmanız gerekebilliyor kod gidiyor hesabı aldığınız yere vs.
Otomatik sistemleri var. Bir site aracılığı ile otomatik kod geliyor size, ayrıca Steam'de tek bir girişten sonra aylarca kayıtlı kalıyor hesap.
 
Bu şekilde paylaşımlı hesapla bitirmekle korsan indirmek arasında fark nedir? Bununla uğraşacağıma korsan indiririm geçerim. Bunda da oyunu yapan firmaya para kazandırmamış oluyoruz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı