4070 sistem olan laptopun modeli nedir?
Oyun bozuk olamaz cünkü 24 Ocak da patch gelmiş. Sizin oyunu nereden edindiginiz önemli.
GPU 0 bölmesinin resmini atar mısınız VRAM hatası gibi bu oyun yüksek sistem gereksinimleri kategorisinde.
Önceden RX470 ile açmıştım şu an 8 GB VRAM olmasına ragmen açmıyor.
Rx 470 bu tarz oyunlarö açamaz rx6600 vs kartların bile yetmediği oyunlar bunlar bu tarz oyunlar optimize olamadığı için de yüksek ekran kartlarında bile kasma yapar çözüm sadece kart değişimde. OC kabul olmaz oyun 10 dilim kek dersek sizin ekran kartı sadece 1 kek alabilir 9 keki kaldıramazÖnceden RX470 ile açmıştım şu an 8 GB VRAM olmasına ragmen açmıyor.
Kartın nedir?
RX 470 bu tarz oyunlarö açamaz RX6600 vs kartların bile yetmediği oyunlar bunlar bu tarz oyunlar optimize olamadığı için de yüksek ekran kartlarında bile kasma yapar çözüm sadece kart değişimde. OC kabul olmaz oyun 10 dilim kek dersek sizin ekran kartı sadece 1 kek alabilir 9 keki kaldıramaz![]()
2070 Super bu oyunu kaldırır ama kullandığınız sisteme mi taktınız bu sefer de işlemci dolayısıyla darboğaz yaşanmıştır 2070s ile kullandığınız işlemci neydi.
2070 Super ile denedım onlada açmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.