The Last of Us Part 1 alınır mı?

The Last of Us Steam hesap: ROFK08452 şifre: MZ8ML9RK8JN2.
Aynen Epic hiç oyun platformu gibi değil asla kullanmayın bence de bende Last of Us dışında her şeyi Steam'den alıyorum Last of Us'ı da buradan oynadım. En sevdiğim oyundur ama kimse kusura bakmasın bir oyuna o kadar para verilmez.

Epic platformu iyi olmayabilir ama en azından ucuz gidipde Steam'den almak saçma geliyor.

Benim için en iyi oyundur. İtemsatış'ta 1300 TL olmuş, alınır mı bu fiyata? Fiyatı daha düşebilir mi veya daha ucuz Steam key olarak satan bir site var mı?

Fiyatını her türlü hak eder. Tabi Epic'te daha uygun fiyatlı ise oradan almak daha mantıklı.

Dostum bir çözüm bulabildin mi? Aynı gamepadi kullanıyorum ve yakın zamanda bende tlou almak istiyorum.
Evet çözümü hemen söyleyeyim. Epicten alacaksınız. Daha sonra Steam sol alttan oyun ekleye basıp Steam dışı oyun ekleye basacaksınız. Last of usı seçtikten sonra Steam girdisini etkinleştirip oynayabilirsiniz.

Evet çözümü hemen söyleyeyim. Epicten alacaksınız. Daha sonra Steam sol alttan oyun ekleye basıp Steam dışı oyun ekleye basacaksınız. Last of usı seçtikten sonra Steam girdisini etkinleştirip oynayabilirsiniz.
Şu an oyunu satın aldım. Yüklediğim zaman deneyeceğim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı