PC içinse optimizasyonu çok kötü.
Adam optimizasyonu nasıl diye sormamış zaten. Oynanmayacak gibi bir optimizasyonu da yok. Grafikleri fazla iyi olduğu için çok yüksek FPS almamak gayet normal. RTX 2060 ile yüksek ayarlarda bitirdim oyunu RX 6700 XT ile ultrada bile oynar konu sahibi arkadaş.
ortalama 90-100 arası vermesi benim için yeterli zaten uncharted 4 ve god of war da(2018) ortalama 100 fps verdi buda verir diye düşünüyorumAdam optimizasyonu nasıl diye sormamış zaten. Oynanmayacak gibi bir optimizasyonu da yok. Grafikleri fazla iyi olduğu için çok yüksek FPS almamak gayet normal. RTX 2060 ile yüksek ayarlarda bitirdim oyunu RX 6700 XT ile ultrada bile oynar konu sahibi arkadaş.
Ortalama 90-100 arası vermesi benim için yeterli zaten Uncharted 4 ve God of War da(2018) ortalama 100 FPS verdi bu da verir diye düşünüyorum
dediğiniz gibi ağır olduğu için çok beklentim yok ama youtube da felan config videoları var onları yapmayı düşünüyorum rdr2 de yapınca gayet optimize olmuştu oyunLast of Us God of War'dan da Uncharted 4'ten de ağır bir oyun. GoW ve Uncharted'da aldığınız FPS'i beklemeyin hocam Last of Us'tan Ultra ayarlarda. He bazı gereksiz ayarları kısıp FSR Frame Gen modu kurarsanız 100 FPS'i geçebilirsiniz rahatça. Frame gen ile uğraşmak istemezseniz dediğim gibi optimize ayarlarla 100 fps alabilirsiniz grafiklerle biraz uğraşıp.
Aklımda Dying Light 2 vardı ama Last of Us da indirimde 30 dolar oluyormuş. DL'nin ilk oyununu çok sevmiştim çok kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.