The Last of Us Part 1 Destekli Adrenalin 23.4.1 WHQL Sürücüsü Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD-Infinity-Cache-RDNA-GPU-MCM-1920x1080.jpg

AMD, kısa aranın ardından Software Adrenalin sürücülerinin yeni bir WHQL sertifikalı sürümünü kullanıma sundu. WHQL sertifikalı Sürüm 23.4.1 WHQL, Meet Your Maker ve The Last of Us: Part 1 için optimizasyonlarla birlikte geliyor. Şirket yeni sürümler birkaç sorunu da giderdi. RX 7900 XT ile bazı web tarayıcılarında videoların bulanık görünmesine sebebiyet veren sorun çözülmüş. Ayrıca […]

Devamı: The Last of Us Part 1 Destekli Adrenalin 23.4.1 WHQL Sürücüsü Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Youtube'da videolar bulanıktan ziyade karanlık gözüküyor bende. Son birkaç gündür böyle olmaya başladı, HDR ayarlarını kurcalamıştım, onları geri aldım ancak hala düzelmedi. Video oynarken sayfayı aşağı yukarı kaydırınca videodaki renkler açılıyor ve normal görünüm elde ediyorum. Sayfa sabitken video karanlık gözüküyor. Sizde de öyle mi?

Youtube'da videolar bulanıktan ziyade karanlık gözüküyor bende. Son birkaç gündür böyle olmaya başladı, HDR ayarlarını kurcalamıştım, onları geri aldım ancak hala düzelmedi. Video oynarken sayfayı aşağı yukarı kaydırınca videodaki renkler açılıyor ve normal görünüm elde ediyorum. Sayfa sabitken video karanlık gözüküyor. Sizde de öyle mi?
Bu sürüme güncellemedim, bir alt sürümdeyim fakat dediğine benzer video sabitken görüntü bulanık gibi, sayfayı indirdikçe görüntü netleşiyor yeni farkettim.

Bu sürüme güncellemedim, bir alt sürümdeyim fakat dediğine benzer video sabitken görüntü bulanık gibi, sayfayı indirdikçe görüntü netleşiyor yeni farkettim.
Aynen, 23.3.2'den 23.4.1'e yani bu güncel sürüme yükselttim ben de, devam ediyor. Bulanıklık sorunu psikolojik olarak mı düzeldi bilmiyorum ancak renk değişimi devam ediyor kaydırınca.

Ekleme: Chrome ayarlarında "Donanım Hızlandırma"yı deaktif hale getirince renk değişimi olayı gitti. Aynı durumu yaşayanlar deneyebilir.

Son düzenleme:
YouTube'da videolar bulanıktan ziyade karanlık gözüküyor bende. Son birkaç gündür böyle olmaya başladı, HDR ayarlarını kurcalamıştım, onları geri aldım ancak hala düzelmedi. Video oynarken sayfayı aşağı yukarı kaydırınca videodaki renkler açılıyor ve normal görünüm elde ediyorum. Sayfa sabitken video karanlık gözüküyor. Sizde de öyle mi?

Sürücüden kaynaklanıyor bu sorun. Pro sürümü kurduğumda yaşamadım. 720p videoyu tam ekran yaptığımda acayip bulanık gözüküyor. Donanım hızlandırma kapatınca düzeliyor. 1080p'de sorun yok. Bakalım yeni sürümde bu sorunu çözmüşler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı