E-tail'den 'lastetail' kodu ile 450 TL'ye alabilirsiniz.
Anlamadığım şey şu nasıl oluyorda daha çıkmamış oyunu bu kadar ucuza satabiliyorlar zarar etmiyorlarmi.
E-tail'den 'lastetail' kodu ile 450 TL'ye alabilirsiniz.
Onu ben de bilmiyorum. E-tail normalde güvenilir bir sitedir ben GOW almıştım çok ucuza. Fakat The Last Of Us'u Steam'den aldım bilerek. Şüphelendim açıkcası.Anlamadığım şey şu nasıl oluyorda daha çıkmamış oyunu bu kadar ucuza satabiliyorlar zarar etmiyorlarmi.
Kodları nereden öğreniyorsunuz. Sitesinde kodla ilgili bişey yazmıyor. Ya da ben bulamadım.Oyunun kodu 28 Mart verilecek diye biliyorum. Bir sürü oyun aldım sıkıntı çıkmadı ama sorumluluk almıyorum
- The Last of Us: Part ı oyunu için var olan ve sepette ek %21 indirim veren "lastetail" kuponu 28 Mart'a kadar uzatıldı! Kupon kodu ile birlikte
599 TLyerine 450 TL öde! Kupon bitiş tarihi: 28 Mart 2023 - 00:00
Sepete ekleyince yazıyor.Kodları nereden öğreniyorsunuz. Sitesinde kodla ilgili bişey yazmıyor. Ya da ben bulamadım.
enucuzoyun.Resimdeki uygulamanın adı ney?
Bir kaç dakika içinde verirler. İstersen discord sunucularından da sorabilirsin.eTail'den oyunu aldım bile.458.38 TL'ye geldi.
Peki bir şey soracağım. Kodu ne zaman verirler?
ETail'den oyunu aldım bile.458.38 TL'ye geldi.
Peki bir şey soracağım. Kodu ne zaman verirler?
Şimdi mail gelmiş zaten. Ön sipariş olduğu için kod yayıncı tarafından gönderilince teslim edilecekmiş. O yüzden bekleme vakti geldi.Kodu oyun çıkmadan birkaç gün önce veriyorlardı diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.