The Last of Us Part 1 en ucuz nereden alınır?

Dizisini izleyince oynama hevesim kaçtı. Bence o kadar para vermek yerine dizisine şans verebilirsiniz.
HBO Max ülkemizde yok, korsan da izlemek istemiyorum açıkçası. O yüzden direkt olarak oyunu oynayacağım.

Dizisini izleyince oynama hevesim kaçtı. Bence o kadar para vermek yerine dizisine şans verebilirsiniz.
Dizi ile oyun iki ayrı deneyim. Sonradan dizisini de izler konu sahibi.

Ben de Etail'den aldım ve birçok kişi daha var alan bu siteden sorun olacağını düşünmüyorum, güvenilir de bir site zaten. Oyun çıkmadan birkaç gün önce kodlar verilecekmiş.

@yusuf6554

Dizi ile oyun iki ayrı deneyim. Sonradan dizisini de izler konu sahibi.

Ben de Etail'den aldım ve birçok kişi daha var alan bu siteden sorun olacağını düşünmüyorum, güvenilir de bir site zaten. Oyun çıkmadan birkaç gün önce kodlar verilecekmiş.

@yusuf6554

Hocam oyuna zaten şikayetim yok eminim oyun iyidir. Ama birazcık pahalı. Oyun 2013'te çıktı. Oynanış süresi belli.

Ben o fiyatı vermezdim. Ve dizinin oyunla aynı çizgiden gittiğini haber vermek istedim.

Hocam oyuna zaten şikayetim yok eminim oyun iyidir. Ama birazcık pahalı. Oyun 2013'te çıktı. Oynanış süresi belli.

Ben o fiyatı vermezdim. Ve dizinin oyunla aynı çizgiden gittiğini haber vermek istedim.
Tamam aynı çizgiden gidiyor da, oynamak ve izlemek iki farklı şey hocam :)

Ülkemizin durumu bu maalesef. Ben eskiden durumum olmadığı için oynayamamıştım. Pc'ye gelince, her ne kadar izlemiş olsam da önceden içimde kalacağına aldım valla.

Tamam aynı çizgiden gidiyor da, oynamak ve izlemek iki farklı şey hocam :)

Ülkemizin durumu bu maalesef. Ben eskiden durumum olmadığı için oynayamamıştım. PC'ye gelince, her ne kadar izlemiş olsam da önceden içimde kalacağına aldım vallahi.

:)

PC olsa bende Spider-Man alacaktım. Lanet PS GFN'den çıktı. Belki Xbox'a hamle olarak geri gelir diye umut ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı