R Razor_1 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Ekran kartı RTX 2060 Oyun son sürüm. FSR3 Frame Generation açınca attığım videodaki gibi ghosting oluyor. YouTube'da izlediğim videolarda ve forumlarda kimsenin böyle bir sorun yaşadığını görmedim. Not: Driverlar güncel. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Oyun son sürüm. FSR3 Frame Generation açınca attığım videodaki gibi ghosting oluyor. YouTube'da izlediğim videolarda ve forumlarda kimsenin böyle bir sorun yaşadığını görmedim. Not: Driverlar güncel. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 6 Temmuz 2024 #2 Oyun içinde HDR ayarı açıksa ve monitördede hdr yoksa sebeplerden biri bu olabilir. Artı 0 Eksi
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.745 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 6 Temmuz 2024 #3 Ghosting belli olmuyor. Motion Blur'dan mı bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS R Razor_1 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Emperor4231 dedi: Ghosting belli olmuyor. Motion Blur'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam herkeste benim gibi. YouTube'da videolarda tam belli olmuyor sorun. Yapacak bir şey yok böyle oynayacağız oyunu. MuroRado dedi: Oyun içinde HDR ayarı açıksa ve monitördede HDR yoksa sebeplerden biri bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam HDR kapalı oyunda. Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Ghosting belli olmuyor. Motion Blur'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam herkeste benim gibi. YouTube'da videolarda tam belli olmuyor sorun. Yapacak bir şey yok böyle oynayacağız oyunu. MuroRado dedi: Oyun içinde HDR ayarı açıksa ve monitördede HDR yoksa sebeplerden biri bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam HDR kapalı oyunda.