The Last of Us Part 1 gölgelendiriciler oluşmasını beklemek mantıklı mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Ekran kartı
arc a750
İnternet hızım çok dusuk dun gece başlattım sabah anca ınmıs. Sımdı oynama fırsatı buldum fakat bu sefer de golgelendırıcı falan dıyor. Bunu beklemeden de oyuna gırebılıyorum fakat bunu beklemem performans açısından bana katkı saglar mı?

İnternet hızım çok dusuk dun gece başlattım sabah anca ınmıs. Sımdı oynama fırsatı buldum fakat bu sefer de golgelendırıcı falan dıyor. Bunu beklemeden de oyuna gırebılıyorum fakat bunu beklemem performans açısından bana katkı saglar mı?
Sağlamaz. Gölgelendiriciler inmeden oyuna girersen ufak tefek takılmalar ve arada bir oyunun kendi kendini durdurup yükleme yapması ile karşılaşabilirsin. İnmesini beklemek en sağlıklısı.

Aynı senaryoyu COD MW3 ile Black Ops 6'da karşılaşmıştım. 10-30 FPS civarı çalışıyordu, dolduktan sonrada 60 FPS oynayabiliyordum. Tabi bu benim HDD'de ki deneyimim. SDD için durum bu kadar berbat olurmu pek fikrim yok.

Sağlamaz. Gölgelendiriciler inmeden oyuna girersen ufak tefek takılmalar ve arada bir oyunun kendi kendini durdurup yükleme yapması ile karşılaşabilirsin. İnmesini beklemek en sağlıklısı.

Cevaplarınız için sağ olun. Ne olur ne olmaz diye açık bırakmıstım %74 olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı