The Last of Us Part 1 nasıl bir oyundur?

Şahane bir oyundur, Paranız varsa alınabilir hocam karşılığını vericeğini düşünüyorum süre olarak da iyi ve Türkçe dublajı var.
Türkçe oynamayacağım, İngilizce oynayacağım. Windows ve iOS'i de boşuna İngilizce kullanmıyorum zaten. :)

Ön siparişle oyun alınca ne gibi farklılıklar oluyor arkadaşlar? Oyun çıkmadan önce almanın bir avantajı var mı ?
Birkaç ön sipariş bonusu veriliyor. Onun dışında ana oyun aynı.

Merhaba arkadaşlar. The Last of Us part 1 Sony tarafından 3 Mart 2023'te PC'ye çıkarılacak. Ben de ön sipariş ile almak istiyorum, 599 TL fiyatı var.

Önceki konu oyunun alınıp alınmayacağı ile ilgiliydi. Bu konu ondan farklı, karıştırmayın. Bu konuda oyunun kendisinin nasıl bir oyun olduğunu soracağım.

The Last of Us nasıl bir oyundur bilmiyorum. Hiçbir videosunu izlemedim, yani spoiler yemedim.

Oyun nasıldır? PS3, PS4 veya PS5'te oynamış olanlar oyunun nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

Özellikle vurucu hikayesiyle öne çıkan enfes bir oyun. Oynanışı da bayağı iyidir.

Merhaba arkadaşlar. The Last of Us part 1 Sony tarafından 3 Mart 2023'te PC'ye çıkarılacak. Ben de ön sipariş ile almak istiyorum, 599 TL fiyatı var.

Önceki konu oyunun alınıp alınmayacağı ile ilgiliydi. Bu konu ondan farklı, karıştırmayın. Bu konuda oyunun kendisinin nasıl bir oyun olduğunu soracağım.

The Last of Us nasıl bir oyundur bilmiyorum. Hiçbir videosunu izlemedim, yani spoiler yemedim.

Oyun nasıldır? PS3, PS4 veya PS5'te oynamış olanlar oyunun nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

Harika bir oyun PS3'ten oynamıştım 5 yıl önce PC'ye de almayı düşünüyorum çıkınca.

Oyunun PS5 fiyatı 799 TL, PC'ye daha az fiyatla çıktı. Yani zam gelebilir hiç belli olmaz.
Çünkü PS5'e 70 PC'ye 60 dolardan çıkardılar hocam. 70 Dolara yükseleceğini sanmıyorum çok daha büyük tepkiler alabilirler ama bizim ülke için kur farkından fiyat yükseltirler mi onu bilemeyiz fakat sanmıyorum.

Çünkü PS5'e 70 PC'ye 60 dolardan çıkardılar hocam. 70 Dolara yükseleceğini sanmıyorum çok daha büyük tepkiler alabilirler ama bizim ülke için kur farkından fiyat yükseltirler mi onu bilemeyiz fakat sanmıyorum.

Uncharted PC'ye ilk 329 TL'den çıkış yaptı daha sonra PS5 fiyatını da geçerek 499 TL'ye zamlandi. Yani bu demek oluyor ki her türlü PS fiyatını geçme ihtimali var TLOU'nun.

1660 Super sisteminle oynayacağını düşünürsek FSR gelmesini bekleyip öyle al derim (Optimizasyon sorunu olursa). Onun dışında bende bu oyunu hiç izlemedim veya spoiler yemedim. Uygun fiyata düşerse alırım belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı