ArmindoBrumaa
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Birinci oyunu sonuna kadar oynayıp bitirdim, üstüne left behind ek hikayesini de bitirdim ve söyleyebileceğim tek şey oyunun overrated olduğu. Bir Red Dead Redemption 2 hikayesine bakıyorum bir de bu oyuna bakıyorum resmen midem bulanıyor TLOU 1'den.
Silah mekanikleri, koşma stili, Türkçe dublaj vs. farkı hariç oyunun tam anlamıyla overrated olduğunu düşünüyorum. Red Dead Redemption 2'nin 50 saatlik hikayesini merak ede ede oynarken 15 saatlik TLOU 1 artık bitsin diye dua edecektim resmen.sür
- Sürekli klişe olaylar (joel ve ellie bir yerden koşar tam o sırada bir yerler çatırdar patlar çıkış yolu ararız.
- Ana karakter Joel'ın karakter gelişiminin çok boş olması, özellikle ana hikayenin son sahnesindeki karar anı resmen komedi.
- Oyun bazen gereğinden fazla karışık ve zorlayıcı oluyor. Orta seviyede oynamama rağmen hiçbir oyunda bu kadar sık öldüğümü hatırlamıyorum.
Silah mekanikleri, koşma stili, Türkçe dublaj vs. farkı hariç oyunun tam anlamıyla overrated olduğunu düşünüyorum. Red Dead Redemption 2'nin 50 saatlik hikayesini merak ede ede oynarken 15 saatlik TLOU 1 artık bitsin diye dua edecektim resmen.sür