Sürprizbozan The Last of Us: Part 1 overrated bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kovboy temasıyla zombi temasını, silahlı aksiyonla yakın dövüş aksiyonunu kıyaslamak iyiymiş hocam.
Temayla ilgisi yok bunun. Ben konuda RDR 2'nin kovboy teması daha iyi demedim, direkt RDR 2 daha iyi bir oyun dedim. RDR 2 hikayesi kendini merak ettirirken ve oynamaya iterken TLOU 1'de hiçbir olay yok. Hikayeye katılan karakterlerin hiçbir olayı yok mesela ama RDR 2 öyle değil mesela.

Üstelik şu oyun şöyle duygusal böyle can alıcı diye övülüyordu ama hikayede bir kere bile üzüldüğümü hatırlamıyorum. Çok zorlama ölümler ve sahneler var, belki 15 yaşında olsam bu oyundan keyif alırdım ama 25 yaşında birisi olarak hiç keyif almadım.

Oyun bu oyunun neyinden kışkırtılmış olabilirsin? Oyun düpedüz overrated işte, eğer oyun bağımlısı değilsen böyle bir konudan tahrik olmazsın, saçma yorum olmuş.

TLOU1 oynarken midenin bulanması için yandan RDR2’nin ilk 2 saatini oynuyor olman gerekir. Şaka bir yana bu her iyi denilen oyunu RDR2’yle kıyaslama çabasını da anlayamıyorum bir türlü.

Öncelikle hocam Tlou Part 1 overrated bir oyun değil bence tam tersine 2. oyundan daha etkileyici bir hikayesi ve hikaye akışı var. Neden overrated olmadığını senin şikayetlerinle anlatayım. Biliyorsun ki oyunun yapımcısı Naughty dog Uncharted'dan bu yana oyunlarını aksiyon temalı yapıyor yani klişe olayları sıkça görmek böyle bir oyunda normal, tabii ki bir RDR 2 etmez açık dünya ile hikaye temalı bir oyunu kıyaslamak da gereksiz olmuş. Joel'in gelişimi oyunda yok Joel'in 20 yıllık tecrübesiyle başlıyoruz zaten oyuna. Oyunun zor olmasına katılıyorum ama zaten kıkırdayanların hepsi aynı olduğu için oyuncular genellikle sıkıntı çekmiyor.

Yav arkadaş sen beğenmedin abartılmışmı oluyor o kadar insan boşuna beğenmiş yani.

Ana karakter Joel'ın karakter gelişiminin çok boş olması, özellikle ana hikayenin son sahnesindeki karar anı resmen komedi.
Bu oyun aynı zamanda yarı zamanlı bir diyalog oyunu, oyun boyunca Joel'un herkesle ve özellikle Ellie ile konuşmalarını takip etseydiniz oyunun sonlarına doğru yaşadığı hayal kırıklığı ve acıların üstünden Ellie sayesinde artık yıllar sonra biraz olsun gelmiş olduğunu, hayata tekrardan Ellie sayesinde ölmüş gitmiş dünyada bile bakmaya çalıştığını görebilirdiniz.

Sürekli klişe olaylar (joel ve ellie bir yerden koşar tam o sırada bir yerler çatırdar patlar çıkış yolu ararız.
Oyun zaten zombi temalı oyun, bu olayların sürekli yaşanması çok normal, ona bakılırsa herkes GTA serisine sürekli birilerinden görev alıyoruz koşuşturuyoruz kafasıyla da bakar. Diğer zombi oyunları gibi klişe olsaydı bunca yıl bu oyun tutmaz, orta segment - basit bir zombi temalı duygusal oyun diye piyasada bir süre sonra unutulurdu fakat hiç de öyle olmadı, zirveye oynadı ve hala da oynuyor.

Oyunu oynanış kısmı dışında gereksiz eleştirmişsiniz gibime geliyor çünkü dikkatlice oynadığınızı düşünmüyorum.

Ben oyunun yapay zekasını begenmedim araba ittigimiz görevde bizim şişko eleman öyle bekliyor sıksana zombilere eşek şişko. Onun dışında hikayesi beni sarmadı kücük kız çok itici geliyor benim görüşüm. Bir de oyunun Online sürümü varmış eskiden PS3'te gördüm zevkli gibi niye PC'ye getirmediler bari onu oynardık.

Oyun bu oyunun neyinden kışkırtılmış olabilirsin? Oyun düpedüz overrated işte, eğer oyun bağımlısı değilsen böyle bir konudan tahrik olmazsın, saçma yorum olmuş.
Milyonlar satıp milyonlarca fanı olan ve Metacritic’te 90’a yakın puanı olan bir oyunun overrated olup olmadığına senin karar vermen daha saçma bence.

İnsanların sevdiği bir şeye karşı kışkırtıcı veya ağır bir dil kullanmak onları o şeyin ne olduğu fark etmeksizin kışkırtmış, sinirlendirmiş olur. İnsanoğlunun ruh hâlinden veya sosyal medyadan bir haberseniz bu beni ilgilendirmez.

Milyonlar satıp milyonlarca fanı olan ve Metacritic'te 90'a yakın puanı olan bir oyunun overrated olup olmadığına senin karar vermen daha saçma bence.

Kişisel fikirlerini insanlara zorla kabul ettirmeye çalışıyor nedeni belirsiz. Bence öyle demeyi bilmiyor bazıları.

Bu konular hep aynı şekilde ilerliyor. Bence en doğru şey oyun hakkındaki fikirlerini herkes kendine saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…