ArmindoBrumaa
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Temayla ilgisi yok bunun. Ben konuda RDR 2'nin kovboy teması daha iyi demedim, direkt RDR 2 daha iyi bir oyun dedim. RDR 2 hikayesi kendini merak ettirirken ve oynamaya iterken TLOU 1'de hiçbir olay yok. Hikayeye katılan karakterlerin hiçbir olayı yok mesela ama RDR 2 öyle değil mesela.Kovboy temasıyla zombi temasını, silahlı aksiyonla yakın dövüş aksiyonunu kıyaslamak iyiymiş hocam.
Üstelik şu oyun şöyle duygusal böyle can alıcı diye övülüyordu ama hikayede bir kere bile üzüldüğümü hatırlamıyorum. Çok zorlama ölümler ve sahneler var, belki 15 yaşında olsam bu oyundan keyif alırdım ama 25 yaşında birisi olarak hiç keyif almadım.
Eveeet, bu ay ikinci "İlgiye ihtiyacım olduğu için çoğunluğun beğendiği bir oyunu beğenmediğimi insancıl bir biçimde bildirmek yerine kışkırtıcı bir şekilde bildiriyorum." temalı konumuz gelmiş. Forumca herkese hayırlı uğurlu olsun.
Oyun bu oyunun neyinden kışkırtılmış olabilirsin? Oyun düpedüz overrated işte, eğer oyun bağımlısı değilsen böyle bir konudan tahrik olmazsın, saçma yorum olmuş.