Çözüldü The Last of Us Part 1 PC menü sesleri nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Merhaba, ilk defa böyle bir özellik keşfediyorum. Yanlışlıkla bir şey yaptım ve fare imlecini hareket ettirip belirli bir konuma getirdiğimde arkadan bir kadın sesi geliyor. Örneğin Ayarlar bölümüne imleci getiriyorum. Arkadan bir kadın "Ayarlar" diyor. Bu nasıl oldu bilmiyorum ama nasıl kapatırım bilen var mı?

Çözüm
Sesli metin tarzı bir şeyi açmışsınız. Erilişebilirlikte kapatılabilmesi lazım.
Sesli metin tarzı bir şeyi açmışsınız. Erilişebilirlikte kapatılabilmesi lazım.

Çözüm
@Changing Star, yok hocam oyuna özel sadece. Hatta şimdi keşfettim, ayarlar bölümünden "Ses" kısmına geldim. Orada "Sesli Metin" adında bir ayar var, onu kıstıkça kadının sesi de azalıyor. Ama o ayar tamamen kapatılmıyor nedense, en düşük 5. seviyeye getiriliyor. Kadının sesi çok az da olsa arkadan hâlâ duyuluyor şu an. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim.

@Changing Star, yok hocam oyuna özel sadece. Hatta şimdi keşfettim, ayarlar bölümünden "Ses" kısmına geldim. Orada "Sesli Metin" adında bir ayar var, onu kıstıkça kadının sesi de azalıyor. Ama o ayar tamamen kapatılmıyor nedense, en düşük 5. seviyeye getiriliyor. Kadının sesi çok az da olsa arkadan hâlâ duyuluyor şu an. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim.
Evet bahsettiğim şey o zaman. Erişilebilirlikten kapatabilirsiniz onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı