The Last of Us Part 1 R5 3600 ve RX 580 sistemde crash veriyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Oyun belki düzelmiştir diye bugün bir yükleyeyim dedim. Ancak her şey Ultra da biraz oynadıktan sonra oyun donup crash yiyordum. Ne yaptıysam olmadı. Bende zaten oyun bozuk biraz daha bekleyeyim düzeldikten sonra indirip her şey ultrada 30 FPS de crash yemeden oynarım deyip sildim. Biraz araştırdığımda VRAM kullanımını düşürüp oyunun önerilen VRAM kullanım seviyesine getirdiğimizde crash fix ortadan kalkıyormuş ve sıkıntısız oynanıyormuş. Aranızda bunu deneyen oldu mu? Veya denemek sizce yarar sağlar mı? Tekrar indirip denemeye değer mi sizce? Oyunu ellie ile tanıştığımız zamana kadar oynadım. Ve o zamana kadar 2 kez oyun donup crash yedim. Ve üçüncüsünü de ellie ile tanıştığımız ara sahne de yedim ve oyunu sildim. Sizce oyunu tekrar yükleyip VRAM kullanımı önerilen seviyeye düşürsem crash fixlenir ve bir sıkıntı olmadan oynar mıyım? Yoksa oyunun düzelmesini mi bekleyeyim? Ellie ile tanıştığımız yere kadar oynadığımda oyunun cidden taş gibi olduğunu, vuruş hissinin, yapay zekanın, kan efektlerinin vs her şeyin çok iyi olduğunu gördüm. Ve cidden oyunu çok oynama isteğim daha da arttı. Sizce ne yapayım? Tekrar yükleyeyim mi?

Sistemim;
Ryzen 5 3600.
RX 580 8 GB.
32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı