The Last of Us part 1 sistem gereksinimlerinin sebebi nedir?

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 3.859
Gitmişler üstüne 6600 XT 1080P'de High'ta oynatır diyorlar ki 6600 XT 5700 XT'den bile daha güçlü olmasına rağmen.

Listede 3060 8 GB var. 6600 XT %20+ daha güçlü bu biraz alt limit-üst limit şeklinde konulmuş. Sonucunda ya 6600 XT ultrada da oynatabilecek ya da 3060 8 GB DLSS olmadan yüksekte 60 FPS alamayacak.

Screenshot_6.jpg

Daha yeni 8 GB kart aldım şimdiden pişman oldum. Biraz daha araştırsaymışım keşke 6700 XT falan alırdık bekleyip. 1080P'de bu sınıra takılmak tuhaf geliyor bana teknolojiyi düzgün takip edemedik işte.

Bana göre 16 GB RAM, 8 GB VRAM'den daha risk altında. Şu anda piyasadaki kartların %90'ı 8 GB ve altından oluşuyor. Buna yeni gelecek 4060 Ti da dahil.

Listede 3060 8 GB var. 6600 XT %20+ daha güçlü bu biraz alt limit-üst limit şeklinde konulmuş. Sonucunda ya 6600 XT ultrada da oynatabilecek ya da 3060 8 GB DLSS olmadan yüksekte 60 FPS alamayacak.

Eki Görüntüle 1696674

Bana göre 16 GB RAM, 8 GB VRAM'den daha risk altında. Şu anda piyasadaki kartların %90'ı 8 GB ve altından oluşuyor. Buna yeni gelecek 4060 Ti da dahil.

En azından RAM'leri çift kanal 2x16 GB çıkarmıştım. Fakat 6600 XT bu gidişe pek uzun ömürlü olmayacak herhalde.

En azından RAM'leri çift kanal 2x16 GB çıkarmıştım. Fakat 6600 XT bu gidişe pek uzun ömürlü olmayacak herhalde.

Yok be daha neler. Sen bunu yap sonra tekrar düşünürsün 😄. (sende kaldırmazsa 2740Mhz iyidir).
Screenshot_7.jpg

Resident Evil oyunlarında böyle maalesef. İleriye dönük mü düşündüler bilmem. PS4 tede varmış demosu indirip bakayım.

Optimizasyonu aşırı kötü gibi gelmedi bana bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resident Evil oyunlarında böyle maalesef. İleriye dönük mü düşündüler bilmem. PS4'te de varmış demosu indirip bakayım.

RE serisinin optimizasyonuna bayılıyorum, istediği kadar VRAM kullansın bunun çoğu görüntüye minimal etki edecek daha yoğun kaplamalardan geliyor. Yüksek çözünürlükte, büyük erkanda keyif çatacaklar için iyi. Yoksa hem güzel görüntü, hem bol FPS hem de güzel oyun deneyimi sunuyor çoğu sistemde.

En azından RE7 ve RE8 deneyimim bu yönde oldu.

RE serisinin optimizasyonua bayılıyorum, istediği kadar VRAM kullansın bunun çoğu görüntüye minimal etki edecek daha yoğun kaplamalardan geliyor. Yüksek çözünürlükte, büyük erkanda keyif çatacaklar için iyi. Yoksa hem güzel görüntü, hem bol FPS hem de güzel oyun deneyimi sunuyor.

Yağmur efekti 4. oyunun Remake versiyonunda çok kötüydü onun dışında grafik olarak en iyi oyunu olabilir bana göre.

Bu sistem gereksinimlerinin sebebi nedir? Dışarıdan bir kullanıcı olarak baktığımda çok saçma geliyor. Kaç sene önce çıkmış bir oyuna ne yapmış olabilirler ki de son nesil kartlar isteniyor?
Bu çıkan oyun remake 2022 yılında piyasaya sürüldü. Remake tüm oyunun en baştan yapımıdır. Daha iyi grafikler detaylar hikayede ufak tefek değişikler. Last of us 2 bile grafikleri çok iyi ve detaylıydı. Last of us 1 zaten izlediğsen grafik ve detaylar baya fazla. O yüzden gayet normal.

RE serisinin optimizasyonuna bayılıyorum, istediği kadar VRAM kullansın bunun çoğu görüntüye minimal etki edecek daha yoğun kaplamalardan geliyor. Yüksek çözünürlükte, büyük erkanda keyif çatacaklar için iyi. Yoksa hem güzel görüntü, hem bol FPS hem de güzel oyun deneyimi sunuyor çoğu sistemde.

Re 2 de öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı