The Last of Us part 1 - Steam versiyonunda düzeltme yamaları yapıldı mı?

• Konuyu başlatan STE1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.531
Korsan versiyonu Steam versiyonundan daha iyi çalışıyor demek ki. Şaka gibi. Steam kullanıcıları oyunun günlerce shader yüklemesini mi bekliyorlar hâlâ acaba?

Ekran kartınıza göre değişiyor sanırım 30 serisi ekran kartlarında oyun direkt 5 dakikada bir çöküyor. Adamlar direkt oyunun topluluk sayfasında bunun için NVIDIA'nın bir düzeltme driveri çıkardığını belirttiler. Onu da indirdim ama hala çatır çatır oyun çöküyor. Artık ne kadar rezalet bir optimizasyon varsa oyunda. Pes gerçekten. Oyunu yaparken sabahtan çiğdem çitlemişler sanırım.

3 yıllık geliştirme sürecinde yapamadıklarını 1-2 haftada yapacaklarını sanmam. Büyük ihtimalle yaza sorunların çoğunu düzeltip sağlam bir indirim yaparlar geri çekmek için oyuncuları.

Bu oyunun adam edilmesi için 1 taneden fazla "büyük" yamaya ihtiyacı var.

Ekran kartınıza göre değişiyor sanırım 30 serisi ekran kartlarında oyun direkt 5 dakikada bir çöküyor. Adamlar direkt oyunun topluluk sayfasında bunun için NVIDIA'nın bir düzeltme driveri çıkardığını belirttiler. Onu da indirdim ama hala çatır çatır oyun çöküyor. Artık ne kadar rezalet bir optimizasyon varsa oyunda. Pes gerçekten. Oyunu yaparken sabahtan çiğdem çitlemişler sanırım.

O 5 dakikada bir çökme muhabbetini DLSS kapatak çözdüm ben, artık 2 saatte bir çöküyor :D

O 5 dakikada bir çökme muhabbetini DLSS kapatak çözdüm ben, artık 2 saatte bir çöküyor :D

Böyle bir rezalet olabilir mi gerçekten koskoca naughty dog hiçbir oyunu kötü olmayan firma. Bir de firmanın en değerli oyunlarından bir tanesi. Ooo PC'ye geliyor ön siparişle alayım dedim üstüne bir de Deluxe versiyon aldım ekstra hikaye var diye. Afedersiniz patladı bir tarafımda :) bu yapan adamları çok aramışlar mı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı