The Last of Us part 1 - Steam versiyonunda düzeltme yamaları yapıldı mı?

• Konuyu başlatan STE1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.533
Böyle bir rezalet olabilir mi gerçekten koskoca naughty dog hiçbir oyunu kötü olmayan firma. Bir de firmanın en değerli oyunlarından bir tanesi. Ooo PC'ye geliyor ön siparişle alayım dedim üstüne bir de Deluxe versiyon aldım ekstra hikaye var diye. Afedersiniz patladı bir tarafımda :) bu yapan adamları çok aramışlar mı yani.
Ekstra hikaye normal sürümde de var hocam onun dışında cidden tuhaf bi yapım aşaması olmuş ki böyle sermişler önümüze. Merak ettiğim, hiç mi biri çıkıp da hadi şunu oynayalım dememiş.

Ekstra hikaye normal sürümde de var hocam onun dışında cidden tuhaf bi yapım aşaması olmuş ki böyle sermişler önümüze. Merak ettiğim, hiç mi biri çıkıp da hadi şunu oynayalım dememiş.
Screenshot 2023-04-06 at 15.48.55.png

Ekstra hikaye normal sürümde de var hocam onun dışında cidden tuhaf bir yapım aşaması olmuş ki böyle sermişler önümüze. Merak ettiğim, hiç mi biri çıkıp da hadi şunu oynayalım dememiş.

Vallahi bende normal sürüm de olduğunu bilseydim gidip Deluxe almazdım açıkçası ama öyle bir yazmışlarki left behind sanki Deluxe sürümde var gibi duruyordu biraz tongaya gelmiş gibi oldum. Herhalde kimse oyunu oynayalım dememiş. Ya da o kadar güçlü sistemleri vardı ki yapanların oyunun bozuk olduğunu fark etmediler bile.

Vallahi bende normal sürüm de olduğunu bilseydim gidip Deluxe almazdım açıkçası ama öyle bir yazmışlarki left behind sanki Deluxe sürümde var gibi duruyordu biraz tongaya gelmiş gibi oldum. Herhalde kimse oyunu oynayalım dememiş. Ya da o kadar güçlü sistemleri vardı ki yapanların oyunun bozuk olduğunu fark etmediler bile.
O Deluxe tamamen dolandırıcılık bu arada ama yasal yoldan :D Çok tuhaf cidden.

"Gölgelendiriciler oluşturuluyor" ilerlemesini bekliyorum. Hikayeyi bilerek henüz açmadım. 4 Saatte falan daha %10 ilerleme kaydetmiş.😃 Nasıl olacak bilmiyorum. Ekran kartım 6700 XT bu arada.

"Gölgelendiriciler oluşturuluyor" ilerlemesini bekliyorum. Hikayeyi bilerek henüz açmadım. 4 Saatte falan daha %10 ilerleme kaydetmiş.😃 Nasıl olacak bilmiyorum. Ekran kartım 6700 XT bu arada.
Alt + F4 basıp oyunu tekrar açınca tekrar hızlı ilerliyormuş. Her durduğunda tekrar tekrar kapatıp geri açıp çözdüklerini söyleyenler var. Deneyebilirsiniz.

Normal menüden de kapatabilirsiniz oyunu.

Alt + F4 basıp oyunu tekrar açınca tekrar hızlı ilerliyormuş. Her durduğunda tekrar tekrar kapatıp geri açıp çözdüklerini söyleyenler var. Deneyebilirsiniz.

Normal menüden de kapatabilirsiniz oyunu.
Benzerini Modern Warfare II' de shader yüklenmesi takıldığında oyun modunu değiştirerek yapıp hızlandırıyorduk. İşe yarayabilir. Akşama deneyeceğim. Çok teşekkürler.

"Gölgelendiriciler oluşturuluyor" ilerlemesini bekliyorum. Hikayeyi bilerek henüz açmadım. 4 saatte falan daha %10 ilerleme kaydetmiş.😃 nasıl olacak bilmiyorum. Ekran kartım 6700 XT bu arada.

Ohooo onun bitmesini beklerseniz :D bugün büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor bir onu bekleyin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı