ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Steam'den aldım ama İngilizce kullanıyorum, uygulamayı indirirken de bir şey sormadı. Oyun ayalarına mı geliyor dublaj otomatik. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Steam'den aldım ama İngilizce kullanıyorum, uygulamayı indirirken de bir şey sormadı. Oyun ayalarına mı geliyor dublaj otomatik.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 Oyun ayarlarında mevcut dil seçenekleri. Oradan değiştirirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.279 Çözümler 101 1 Haziran 2025 #3 Ayarları kontrol ettiniz mi? Ses dili, alt yazı dili gibi ayarları değiştirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #4 Myk61 dedi: Ayarları kontrol ettiniz mi? Ses dili, alt yazı dili gibi ayarları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum %10 civarı şu an, bahsettiğin ayar oyun ayarları mı yoksa Steam ayarları mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Ayarları kontrol ettiniz mi? Ses dili, alt yazı dili gibi ayarları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum %10 civarı şu an, bahsettiğin ayar oyun ayarları mı yoksa Steam ayarları mı?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 @ffKaan oyun ayarlarını kastediyor. Oyunu indirdikten sonra çalıştırıp oyun ayarlarına girin. Orada mevcut, görürsünüz zaten. Artı 0 Eksi
@ffKaan oyun ayarlarını kastediyor. Oyunu indirdikten sonra çalıştırıp oyun ayarlarına girin. Orada mevcut, görürsünüz zaten.
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #6 Yutka46 dedi: @ffKaan oyun ayarlarını kastediyor. Oyunu indirdikten sonra çalıştırıp oyun ayarlarına girin. Orada mevcut, görürsünüz zaten. Genişletmek için tıkla... Çok küçük bir soru daha. Ben korsan oynuyordum oradaki save dosyası alsam atsam orijinale sıkıntı olur mu? Sürüm farkı vardır belki. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: @ffKaan oyun ayarlarını kastediyor. Oyunu indirdikten sonra çalıştırıp oyun ayarlarına girin. Orada mevcut, görürsünüz zaten. Genişletmek için tıkla... Çok küçük bir soru daha. Ben korsan oynuyordum oradaki save dosyası alsam atsam orijinale sıkıntı olur mu? Sürüm farkı vardır belki.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #7 @ffKaan olmaz. Artı 0 Eksi