Rehber The Last of Us Part 1 yetersiz bellek hatasının çözümü

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sorunu yaşayan birçok üye gördüm. Technopat Sosyal'de olsun, diğer forumlarda olsun bununla ilgili birçok konu açılmış. Lafı uzatmadan hatayı nasıl çözeceğinize geçiyorum.

Hata:

1716652869089.png

Birkaç test gerçekleştirdim. Bazı sistemlerde 21 mayıs tarihli çıkış yapan yeni NVIDIA ekran kartı sürücüsü oyunla ilgili uyumsuzluk çıkarıyor. Oyunu önceden oynayabilip, son günlerde erişemiyorsanız sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsüne gelen güncellemeden kaynaklanıyor. Çözümümüz basit.

DDU ile ekran kartı sürücümüzü kaldırıyoruz, mevcut sürücü silindikten sonra yerine 9 mayısta yayımlanan 552.44 numaralı sürücüyü kuruyoruz. Aşağıdaki siteden manuel arama ile ekran kartınızı girin, belirttiğim sürücüyü indirin. Oyuna giriş yaparken aldığınız bu hatayı çözmüş olacaksınız. Hepinize iyi sosyaller.

Selam, sizdeki sorun başka bir nedenden kaynaklanıyordur o zaman. Net bir bilgim bulunmuyor maalesef.

Hocam sonradan geri güncel sürücüyü nasıl yükleceğiz her zamanki güncellediğimiiz yerden mi?

Şu anki en yeni çıkan güncellemenin düzelttiği söyleniyor deneme şansın oldu mu düzelmiş mi?

Düzelmiş sanırım hocam şimdi deneyip baktım %10 takılıp RAM hatası veryordu ama şu an %15 kadar çıktı ve hatada vermedi.

Hocam tamamen indirdim bitti sorun yok güncelleyip oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sorunu yaşayan birçok üye gördüm. Technopat Sosyal'de olsun, diğer forumlarda olsun bununla ilgili birçok konu açılmış. Lafı uzatmadan hatayı nasıl çözeceğinize geçiyorum.

Hata:

Eki Görüntüle 2204449

Birkaç test gerçekleştirdim. Bazı sistemlerde 21 Mayıs tarihli çıkış yapan yeni NVIDIA ekran kartı sürücüsü oyunla ilgili uyumsuzluk çıkarıyor. Oyunu önceden oynayabilip, son günlerde erişemiyorsanız sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsüne gelen güncellemeden kaynaklanıyor. Çözümümüz basit.

DDU ile ekran kartı sürücümüzü kaldırıyoruz, mevcut sürücü silindikten sonra yerine 9 Mayıs'ta yayımlanan 552.44 numaralı sürücüyü kuruyoruz. Aşağıdaki siteden manuel arama ile ekran kartınızı girin, belirttiğim sürücüyü indirin. Oyuna giriş yaparken aldığınız bu hatayı çözmüş olacaksınız. Hepinize iyi sosyaller.

Reis bende aynı sorunu yaşıyorum ama NVIDIA değil de AMD kullanıyorum yılbaşı indirimlerinde aldım RX 570 (4 GB) ve 16 GB RAM'im var ama yetersiz bellek diyor çözebilir misin rica etsem?

Hata:

Eki Görüntüle 2204449

Birkaç test gerçekleştirdim. Bazı sistemlerde 21 Mayıs tarihli çıkış yapan yeni NVIDIA ekran kartı sürücüsü oyunla ilgili uyumsuzluk çıkarıyor. Oyunu önceden oynayabilip, son günlerde erişemiyorsanız sebebi NVIDIA ekran kartı sürücüsüne gelen güncellemeden kaynaklanıyor. Çözümümüz basit.

DDU ile ekran kartı sürücümüzü kaldırıyoruz, mevcut sürücü silindikten sonra yerine 9 Mayıs'ta yayımlanan 552.44 numaralı sürücüyü kuruyoruz. Aşağıdaki siteden manuel arama ile ekran kartınızı girin, belirttiğim sürücüyü indirin. Oyuna giriş yaparken aldığınız bu hatayı çözmüş olacaksınız. Hepinize iyi Sosyaller.

Reis ben RX 570 kullanıyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musun?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı