The Last of Us Part 2 alınır mı?

South754

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bilgisayardan part 1'i oynamıştım, ama 2. oyun olmadığı için oynayamadım. Herkes 2025 yılında çıkacak diyor, bende PS4 var fakat 2. oyuna 1500 TL verilir mi emin değilim. Ve neden 2 adet CD çıkıyor? Sizce beklemeli miyim yoksa 1500 TL'ye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye geldiğinde fiyatı minimum 2500 TL olur. PS4 için ikinci el cd alabilirsin fiyatlar 800-1000 TL arası değişiyor, yada ps plus üyeliği ile oynayıp bitirebilirsin. Kutu içerisinde bir data birde play diski olmak üzere iki adet disk var.

İstersen indirimleri bekleyebilirsin pahalıymış fakat çok düşeceğini sanmıyom görmedim daha önce.

PC'ye geldiğinde fiyatı minimum 2500 TL olur. PS4 için ikinci el cd alabilirsin fiyatlar 800-1000 TL arası değişiyor, yada ps plus üyeliği ile oynayıp bitirebilirsin. Kutu içerisinde bir data birde play diski olmak üzere iki adet disk var.
Plus da yok hocam.

Donanım haber forum üzerinden hesap kiralama da yapabilirsin, günlük ücret üzerinden kiralama yapanlar var. Zamanında çok hesap kiraladım, sadece kiralama yapacağın kişinin yorumlarına/referanslarına bak.

PC'ye geldiğinde fiyatı minimum 2500 TL olur. PS4 için ikinci el CD alabilirsin fiyatlar 800-1000 TL arası değişiyor, ya da PS Plus üyeliği ile oynayıp bitirebilirsin. Kutu içerisinde bir data bir de play diski olmak üzere iki adet disk var.

PS Plus üzerinde part 2 var mı şu an?

Donanım haber forum üzerinden hesap kiralama da yapabilirsin, günlük ücret üzerinden kiralama yapanlar var. Zamanında çok hesap kiraladım, sadece kiralama yapacağın kişinin yorumlarına/referanslarına bak.

Ortalama fiyat ne kadar oluyor?

İndirimleri bekleyip alabilirsin. 2 adet CD olayı da birisi oyunu kurmak için diğeri oyunu oynamak için geliyor.

PlayStation a alacaksam CD alırım herhalde hocam. Çünkü takas ve tekrar satım gibi şeylerde iş görür diye düşünüyorum. Ama fiyatına değer mi bilmiyorum. Steam ortal hesap muhabbeti var ya belki biliyorsunuzdur. Bilgisayara çıkarsa öyle bir şeyde yapabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı