The Last of Us Part 2 CD takılmadan da yükseltme yapılabilir mi?

yokedicikral34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gün The Last of Us PT2 aldım ve yükseltme Remastered'e yükseltme ekranı ile karşılaştım. 150TL bir fiyatı var eğer satın alırsam CD'yi takmasam da kütüphanemde olup istediğim zaman oynayabilir miyim?

Merhabalar ben de yükseltim ve cd takmadan oyuna girilmiyor yükseltseniz bile cd takmak zorundasınız iyi günler.
Meraba dönüs yaparsam sevinirim data disc in mi takili olmasi gerekio play disc in mi data disc i takmamla 150 tl ye yükseltme geldi hangi disci takinca oynayabilioruz

Merhabalar ben de yükseltim ve cd takmadan oyuna girilmiyor yükseltseniz bile cd takmak zorundasınız iyi günler.
Meraba dönüs yaparsam sevinirim data disc in mi takili olmasi gerekio play disc in mi data disc i takmamla 150 tl ye yükseltme geldi hangi disci takinca oynayabilioruz benim play disc de catlak var ps görmüo

Merhabalar data disk oyunu indirmek içindir oyun kurlumu bittikten sonra onu çıkarıp Play diski takmanız gerekmektedir yani oyunu oynamak için Play disk oyunu kurmak için data disk ve yükseltme olunca oyun dijital olmuyor dine cd takmak gerkiyor

Merhaba data disk oyunu indirmek içindir oyun kurlumu bittikten sonra onu çıkarıp play diski takmanız gerekmektedir yani oyunu oynamak için play disk oyunu kurmak için data disk ve yükseltme olunca oyun dijital olmuyor dine CD takmak gerkiyor.

Ben ne soruom siz ne cevaplionuz biliyorum öyle oldunu PS4'te zamanında oynadım sonra play disc im çatladı için kullanamiodum data disc i PS5'e taktim yükseltme geldi yükseltme oldunda formaliteden disc takmak gerekio data disc takiliyken oynaniomu die sordum saçma sapan cevaplar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı