The Last of Us Part 2 çöküyor

emin1834

Centipat
Daha fazla  
Last of Us part 2 sürekli oyun çöküyor. Oyunu oynayamıyorum. Neden ve oynasam bile drop yiyorum. Ekran kartı 4060 Ti 16 GB RAM de 16 GB, neden oluyor?

Senin sistem bu oyunu rahat kaldırır, demek ki sorun donanımda değil; büyük ihtimalle sürücü güncel değil, oyun dosyaları bozulmuş veya arka planda bir program çalışıyor. Oyunu doğrula, GPU sürücüsünü güncelle, arka plan uygulamalarını kapat, ısıyı kontrol et, muhtemelen çözüme ulaşırsın.

Last of Us part 2 sürekli oyun çöküyor. Oyunu oynayamıyorum. Neden ve oynasam bile drop yiyorum. Ekran kartı 4060 Ti 16 GB RAM de 16 GB, neden oluyor?

Hocam aynı sorun bende de vardı bunu yapınca düzeldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çökme sonrası ekranda nasıl bir uyarı çıkıyor?

Senin sistem bu oyunu rahat kaldırır, demek ki sorun donanımda değil; büyük ihtimalle sürücü güncel değil, oyun dosyaları bozulmuş veya arka planda bir program çalışıyor. Oyunu doğrula, GPU sürücüsünü güncelle, arka plan uygulamalarını kapat, ısıyı kontrol et, muhtemelen çözüme ulaşırsın.

Hocam bir de oyunu orta ayarlarda açıyorum anca böyle 1 saat 2 saat sonra kapanıyor yüksekte hiç açmıyor sizin dediklerinizi zaten kontroll ettim sıcaklıklar normal GPU güncel.

Hocam aynı sorun bende de vardı bunu yapınca düzeldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çökme sonrası ekranda nasıl bir uyarı çıkıyor?

RAM kullanımı 12 13 Max 15 oluyor oyunda acaba ondan dolayı mı kapanıyor.

Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Benim attığım videodaki yolu dener misiniz?

1920x1080.

Bu normal RAM değil hocam. Size zahmet bir deneyin ona göre dönüş yapın.

Tamamdır birazdan deneyeceğim.

Bu normal RAM değil hocam. Size zahmet bir deneyin ona göre dönüş yapın.

Hata bu.

1759069587917.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı