Tahminimce Last of Us Part 3 resmi bir şekilde duyurulduğunda gelir. Genelde yeni oyunları duyurulduğunda PC'ye getiriyorlarMerhaba, The Last of Us Part 2'nin PC gelmesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama 2025'e az kalmasıyla beraber güncel bir şekilde sormak ve bilgi almak istedim.
Tahminimce Last of Us part 3 resmi bir şekilde duyurulduğunda gelir. Genelde yeni oyunları duyurulduğunda PC'ye getiriyorlar.
Yapan firma The Last of Us part 3'ü onaylamış ve yapım aşamasında olduğunu söylemiş.
God of War'un yeni oyunu duyuruldu mu da 2 ay sonra GoW Ragnarok PC'ye gelecek? Veya Ghost of Tsushima 2 duyuruldu mu da 2 ay önce bu oyun çıktı? Aynı Ratchet and Clank'e vs. de uzatabiliriz bunu.Tahminimce Last of Us Part 3 resmi bir şekilde duyurulduğunda gelir. Genelde yeni oyunları duyurulduğunda PC'ye getiriyorlar
Normalde bu sene gelmesi bekleniyordu ama GoW Ragnarok'un çıkış tarihi çok ortada kalıyor. Yani daha öncesi veya daha sonrasına Last of Us 2 gibi bir oyunu sıkıştırmak istemezler. O yüzden en erken 2025'e sarkacak. 2025'in ilk çeyreğinde de Spider-Man 2'nin PC'ye gelmesi bekleniyor(Resmi olmayan portu saymıyorum, yoksa Spider-Man 2'nin zaten PC'de oynanabildiğini biliyorum). Dizinin 2. sezonunun da daha yeni çekildiğini düşünürsek dizinin 2. sezonu yani 2025'in İlkbahar dönemi ile birlikte oyun da çıkış yapar gibi.Merhaba, The Last of Us Part 2'nin PC gelmesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama 2025'e az kalmasıyla beraber güncel bir şekilde sormak ve bilgi almak istedim.
Merhaba, The Last of Us Part 2'nin PC gelmesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama 2025'e az kalmasıyla beraber güncel bir şekilde sormak ve bilgi almak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.