Böylece alttaki konudaki oyunlardan ikisi elenmiş oluyor. Galiba gerçekten God of War Ragnarok'u da bu sene göreceğiz.Silknight başka bir açıklama yaptı:
x.com
x.com
Gelecek ay duyurulması bekleniyormuş ancak duyuru tarihiyle çıkış tarihi arasında uzun bir zaman olacak sanırım.
Silknight'ın dediği "Gelecek ay" geldi. Bakalım bu ay bir duyuru görebilecek miyiz?Silknight başka bir açıklama yaptı:
x.com
x.com
Gelecek ay duyurulması bekleniyormuş ancak duyuru tarihiyle çıkış tarihi arasında uzun bir zaman olacak sanırım.
Silknight'ın dediği "gelecek ay" geldi. Bakalım bu ay bir duyuru görebilecek miyiz?
Yüksek ihtimalle bu yıl gelir, bu yıl olmasa bile 2025 yılının başlarında gelir. En fazla 2025 Şubat ayı diyorum ben.@490836, bu sene içerisinde olmasa bile 2025 yılı içerisinde kesin göreceğimizi düşünüyorum. 2025 yılı oyun cenneti diyebiliriz.
@fermaNga, şahsen The Last of Us Part 1 vakası yaşamak istemiyorum. Umarım portunu adamakıllı yaparlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.