The Last of Us Part 2 PC'de nasıl oynanır?

eren567563456

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim RTX 4060 Ti i5 12400F ve şu an yeni bitirdim TLOU 1'i hikayenin devamını oynamak çok istiyorum fakat PC'ye 2025 de falan çıkacak diyorlar bugünden oynamanın bir yolu yok mu acaba?

Dediğiniz yol bildiğin korsanın da ötesi adamların ekmeğini baltamaktır daha yayınlamamışlar bile oyunu.

PS3 için emülatör indirmiştim ama hiç zevk vermedi galiba PS4 almaktan veya beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

Arkadaşlar sistemim RTX 4060 Ti i5 12400F ve şu an yeni bitirdim TLOU 1'i hikayenin devamını oynamak çok istiyorum fakat PC'ye 2025 de falan çıkacak diyorlar bugünden oynamanın bir yolu yok mu acaba?

PS 4 kiralayabilirsin en uygun seçenek bu gibi geliyor 2-3 gün kiralayıp hayatsızca oynayabileceğin bir oyun çünkü.

Hocam daha PC'ye çıkmamış bir oyunu PC'de nasıl oynamayı planlıyorsunuz? PS4 emülatör deseniz zaten yok. Ya gidin 2. el PS4 alın ya da bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…