Çözüldü The Last Of Us, PC'de oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Soru basit arkadaşlar. PC'den The Last of Us oynayabilir miyim veya oynayan var mı?

PS3 emulatoru üzerinden açabilirsin ama sorunlu diye biliyorum çok iyi bilgisyarlarda bile 30 FPS'nin altına düşüyor görüntüde bozulmalar oluyor vb ama oyunu açabilirsin.
Rpsc3 diye bir emilatör var, 60FPS oynatıyor.

Emülatör izlediğim kadarıyla bazı oyunları 50-60 FPS çalıştırmayı becerebiliyor. Fakat bu durum TLOU için asla söz konusu değil. 20 FPS ile acı çekerek oynuyorsunuz oyunu, o emülatör ile. Şahsen emülatör o kadar saçmaydı ki oyuna girememiştim bile.

Emülatör izlediğim kadarıyla bazı oyunları 50-60 FPS çalıştırmayı becerebiliyor. Fakat bu durum tlou için asla söz konusu değil. 20 FPS ile acı çekerek oynuyorsunuz oyunu, o emülatör ile. Şahsen emülatör o kadar saçmaydı ki oyuna girememiştim bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden öyle oluyordu, şimdi patchler getirdiler ve sorunu tam anlamıyla olmasa bile %70 %75 oranın da çözdüler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden öyle oluyordu, şimdi patchler getirdiler ve sorunu tam anlamıyla olmasa bile %70 %75 oranın da çözdüler.

Yine stabil değil, ve böyle oynamak için çok iyi bir sisteminiz olması gerekiyor.

Emülatöre her gün güncelleme geliyor. Şu an 30-40 FPS'lerde oynanabiliyor.

3-4 aya kadar 50-60 FPS arası oynayabileceğimizi düşünüyorum. En azından ben yapımcılarıyla konuşmamandan öyle anladım.
Yine stabil değil, ve böyle oynamak için çok iyi bir sisteminiz olması gerekiyor.
Patchlerle kolay kolay 30'un altını görmüyorsunuz. Aşırı iyi bir sisteme de gerek yok.

Bu kanal üstünden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Zamanında PS Now ile ücretsiz deneme alarak oynanabiliyordu. Fakat Sony bunu keşfedince o açığı kapattı. Ya PS3 emülatörü ile oynayacaksınız, ya da Amazon gibi sitelerden PS Now kodu satın almanız gerekiyor. PS3 emülatör mevzusu çok lanet bir iş. Emülatör sürekli çöküyor, ya da kullandığınız Gamepad'i görmüyor.
TLOU oynamak için güçlü bir sistem gerekiyor mu?

O kadar sisteme gerek yok, 1060 6 GB RX570 ile denk bir kart ve günümüz de giriş seviyesi sayılıyor.

Keza arkadaşın dediği gibi 30FPS altına kolay kolay inmiyor.

3-4 aya kadar 50-60 FPS arası oynayabileceğimizi düşünüyorum. En azından ben yapımcılarıyla konuşmamandan öyle anladım.

Patchlerle kolay kolay 30'un altını görmüyorsunuz. Aşırı iyi bir sisteme de gerek yok.
Emülatörü indirdiğim zaman çokça uğraşmıştım. Program DS4 cihazımı bile görmüyordu. Bana göre fazlasıyla bozuk bir sistem. Denemekten zarar gelmez, arkadaş isterse emülatörü indirip şansını deneyebilir.
TLOU oynamak için güçlü bir sistem gerekiyor mu?
Emülatör ile TLOU oynamak için gerekiyor.

Emülatörü indirdiğim zaman çokça uğraşmıştım. Program DS4 cihazımı bile görmüyordu. Bana göre fazlasıyla bozuk bir sistem. Denemekten zarar gelmez, arkadaş isterse emülatörü indirip şansını deneyebilir.
İstiyorsanız akşam yayın açayım oynayayım emülatörden. Sistemim RX580, R5 2600, 2 x 8 de RAM var. DS4 kolunu görmemesi Windows'un suçu, onların değil. Adam gibi driver ve destek vermiyorlar XOne Gamepad'i kullanılsın diye.

Bu kanal üstünden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Hocam ben oynayabilir miyim sizce. Laptopum i5-9300H GTX 1650 16RAM 512SSD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı