Bir şeyi kanıtlamanıza veya göstermenize gerek yok. 50-60 FPS alan kişileri videoları izleyince de görebiliyorum. Lakin çoğunun sisteminde RTX 2070 Super gibi kartlar falan oluyor. Ayrıca olay DS4'ü görüp veya görmemesi değil. Çok geçmemiş. 1 ay önce Sosyal'de aldığım hatalar hakkında konu açmışım.
Aylardır Last Of Us oynama hasretim olduğu için birkaç yönteme başvurarak PS Now'ın bedava deneme sürümünü almaya kalktım. Türkiye'de erişime açık olmadığı için farklı yöntemler denemek zorunda kaldım fakat hiçbir sonuç çıkmadı. Şimdi ise PS3'ün emülatörü olan RPCS3 ile oyunu oynamaya kalktım...
www.technopat.net
Bu hataları çözmek için resmen kafayı yemiştim denilebilir. Her şeye rağmen çözemeyip bırakmıştım. Benim aldığım hata herkes için geçerli değil tabii ki. Fakat bu aldığım hatalar programın ne kadar düzgün çalışıp, çalışmadığını kanıtlayabilir bence.
Siz RX 580 sistem ile stabil oynuyor olabilirsiniz, fakat RX 550'li sistem kullanan birinin stabil bir şekilde oyunu açabileceğini asla düşünmüyorum. Çözümü kendime PS4 Slim satın alarak buldum.