Çözüldü The Last of Us Part 2 Sürekli Çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4060 ekran kartlı bir sistemim var. Neredeyse bütün ayarları denedim yeri geldi Low'a çektim ama oyun sürekli ya ilk başlattığımda ya da giriş ekranındaki sinematikte çöküyor. Ekran kartı driverlarını silip yükledim ama sorun hâlâ devam ediyor. Yardımcı olabilecek, çözümünü bilen biri var mı?
IMG_20250403_222721.jpg
Screenshot_2025-04-03-21-08-08-580_com.miui.gallery.jpg

Ekran kartı belleği yetmiyor, sistem RAM'inden de ödünç alamıyor çünkü o da ucu ucuna yetiyor.

Oyunun dediği bu yani.

Hocam bunun farkındayım ama sorun zaten ekran kartının belleğinin yetmesine rağmen çökmesi. Ekran kartım belleği yetmeyecek bir ekran kartı değil. Ona rağmen bu sorunu yaşıyorum ve çözüm arıyorum.

Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp kurmayı denediniz mi?

Evet denedim bir faydası olmadı.

Hocam benim oyunda çöküyor bende benim ekran kartı mı eski diye bakayım dedim ama benimkilerde pek bir şey yok yani driver güncelle dedi güncelledim ama yok.

Sanal bellek ayarı nasıl yapılıyor bu arada benim de sistemimde Ryzen 5 5600 16 GB RAM ve RX 6700 non-XT 10GB var ama değil oyuna girmek açılmıyor bile

Buradan yapabilirsiniz hocam.

Hocam benim oyunda çöküyor bende benim ekran kartı mı eski diye bakayım dedim ama benimkilerde pek bir şey yok yani driver güncelle dedi güncelledim ama yok.

Attığım şeyi deneyin hocam.

Buradan yapabilirsiniz hocam.

Attığım şeyi deneyin hocam.

Bakayım çökmez ise yaparım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı