The Last of Us part 2 vs Red Dead Redemption 2

RDR2'ye göre daha çok seviliyor gördüğüm konuların çoğu böyleydi. Ben TLOU serisinden bahsediyorum.
Forumda hangi oyunu almalıyım başlıklı konulardaki 50 posttan 40ı Rdr2 hocam. Inceleyebilirsiniz

Oyunda oynanış aramamak mı? Sizin aradığınız şey Steam'de olmadığı gibi bir oyunda değil. Girin Netflix'e orada bolca dizi var. Sizin aradğınız şey de zaten bir dizi. Elden Ring gibi hem Miyazaki hem de George R.R. Martin tarafından oluşturulmuş bir lore'a dediğin şey ise tam anlamıyla bir hakaret sayılır ve senin de araştırmadığını belli eder bu.
Birisi 7 kitaplık bir edebi eserin devamı niteliğindeki bir oyun. Diğeri Martin'in katkılarıyla oluşturulmuş bir oyun. Elden Ring fandom yazıyorum 2k pages çıkıyor fandom sitesinde, Witcher da 12k?
Siz Undertale, Mass Effect, Stardew Valley de oynanış arıyor musunuz? Sana göre bunlar oyun değil o zaman hocam

Son düzenleme:
Oynanışı aramamak mı lazım? Hocam bir oyunda en önemli şeydir oynanış.
Oynanış sadece bu Puzzle daki bir parça. Oyun sadece oynanışıyla değerlendirilemez. Fromsoftware veya DMC oyunları mükemmel bir oynanışa sahiptir evet onları öne çıkaran budur ancak başka oyunları da başka içerikleri öne çıkarır. Disco Elysium a başladığında "Bu ne olum kitap okuyorum ben, tek kolumu kullanıyorum böyle oyun mu olur" yaklaşımında bulunmak gerekiyor bu mantıkla

Oynanış sadece bu Puzzle daki bir parça. Oyun sadece oynanışıyla değerlendirilemez. Fromsoftware veya DMC oyunları mükemmel bir oynanışa sahiptir evet onları öne çıkaran budur ancak başka oyunları da başka içerikleri öne çıkarır. Disco Elysium a başladığında "Bu ne olum kitap okuyorum ben, tek kolumu kullanıyorum böyle oyun mu olur" yaklaşımında bulunmak gerekiyor bu mantıkla
Disco Elysium ben metin bazlı rol yapmayım dediği için insanlar ona göre değerlendiriyor ve o oyun kendi türünde iyi fakat Witcher aksiyon rol yapma türünde aksiyon işini iyi yapamayan bir oyun ve bizim bunu söyleme hakkımız var. DMC'de bir Hack and Slash olarak çok iyi bir oyun.

Disco Elysium ben metin bazlı rol yapmayım dediği için insanlar ona göre değerlendiriyor ve o oyun kendi türünde iyi fakat Witcher aksiyon rol yapma türünde aksiyon işini iyi yapamayan bir oyun ve bizim bunu söyleme hakkımız var. DMC'de bir Hack and Slash olarak çok iyi bir oyun.
Witcher 3 cok iyi bir aksiyon rpg diyen yok zaten. Witcher 3 çok iyi bir oyun diyorum. Witcher, Mass Effect, Fallout 4. Bunların hepsini AKSİYON rpg olarak düşünürsen kötü oyun. Ama bu kalitelerini değistirmez. Niye oyunları bir başlık altına alıp diğer yaptıklarını veya yapamadıklarını göz ardı ediyorsunuz?

Forumda hangi oyunu almalıyım başlıklı konulardaki 50 posttan 40ı RDR2 hocam. Inceleyebilirsiniz.

Birisi 7 kitaplık bir edebi eserin devamı niteliğindeki bir oyun. Diğeri Martin'in katkılarıyla oluşturulmuş bir oyun. Elden Ring fandom yazıyorum 2K pages çıkıyor fandom sitesinde, Witcher da 12K?
Siz Undertale, Mass Effect, Stardew Valley de oynanış arıyor musunuz? Sana göre bunlar oyun değil o zaman hocam.
Hocam Stardew Valley katmayaydınız 800 saatimi harcadım bana göre RDR 2'den sonra en iyi oyundur.

RDR2'yi herkes oynayamaz seviyesi kaldırmaz ama TLOU2'yi herkes oynayabilir buradan RDR2'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu sen düşün.
İyi oyun olması için yani oyunu herkesin bitirememesi lazım. RDR 2'yi bitirme oranı %22. Death Stranding'in ilk bölümü bitirme oranı %20 iken oyunu bitirme oranı %5. O zaman Death Stranding'in RDR 2'den 5 kat daha iyi olduğunu savunmak zorundasın. Çünkü Death Stranding oynayan neredeyse kimsenin seviyesi hikayeyi ve oynayışı anlamaya yetmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı