The Last of Us Part 3 Geliyor!

Vay be şaştım kaldım neler konuşulmuş iyiki araştırdım iyi oldu pc ye ne zaman gelir acaba ? 2028 gelirse çok kötü daha çok var bilgi için çok teşekkürler.

Vay be şaştım kaldım neler konuşulmuş iyiki araştırdım iyi oldu pc ye ne zaman gelir acaba ? 2028 gelirse çok kötü daha çok var bilgi için çok teşekkürler.
2030 bile olabilir.

@kerem1238806, eskisi kadar bekletmezler. En geç 1-2 yıla PC'ye çıkıyor artık.

The Witcher'dan sonra en çok beğendiğim oyunlardan birisi, umarım yakın zamanda kavuşuruz.

Ben de öyle aldım 25₺’ye

@yenneferw, benim de çok beğendiğim oyun serisi ancak yapımcıların LGBT temasını gözümüze gözümüze sokmaya çalışması hoşuma gitmiyor.

Umarım 3. oyunda Joel'un intikamını alırlar.
2. oyunda zaten alsaydı, Ellie alırdı. Artık intikam meselesini kenara bırakmamız lazım. Oyun muhteşem şekilde empati kurdurdu ve bunu aşmasını sağlıyor oyuncuların. Evet, çoğunluk hala Joel'un etkisinde ve bu normal. Adam hikayenin ana karakteri ve başından beri bizimleydi. Abby ise 1. oyunun tutmasıyla birlikte hikaye genişledikten sonra hayatımıza giren bir karakter ve doğrudan ana karakter olması hedeflenmiş. Bana sorarsan 3. oyun gelirse ki umarım gelir. Bizi bambaşka bir hikaye bekliyor olacak. Evet, Ellie'yi ilgilendiren hikaye olabilir hatta belki de Dina'nın çocuğu JJ'di sanırım, büyümüş olur ve onu daha çok ön planda görürüz. Ama Joel ile ilgili bir şey olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…