The Last of Us Part 3 Geliyor!

Bu oyun gerçekten çok seviliyor galiba ama ben daha oynamadım ve dizisini de daha izlemedim. Dizisini bir ara izlemeyi istiyorum.

Bu arada bu tarz oyunlar PS'de olduğu gibi bilgisayarda oynarken de güzel oluyor mu? Yani sistem kaldırması açısından sormuyorum, oynanış tarzı bilgisayarda güzel oluyor mu ve klavye ile mi yoksa gamepad ile mi daha iyi oluyor bilgisayarda?

Part 2 bayağı kötüydü. Oyunun yarısını erkek farmayla oynamak olağanüstü kötüydü. Bu sıralar kadınları erkekleştirip, erkekleri kadınsılaştırmak moda ve kimse beğenmiyor. Yine de yapıyorlar. Amaçları yeni bir dünya düzeni. Dikkat ederseniz birçok filmde, dizide, oyunda, yaptıkları bir şey var. İşin başında çok kötü bir şekilde sevilen karakteri mevtalıyorlar, işin sonunda yas tutan diğer başrol gidip katili affediyor. Bunu the Boys'ta da yaptılar, vis a vis adlı dizide de. Hatta işi ileri götürüp, katil ile yas tutan kişiyi sevgili bile yaptıkları oldu. Şimdi örnek verip detaya inmeyeyim spoiler olmasını ama bu iş artık saçmalığa bağladı. Caniliğin normalleştirilmesidir bu yaptıkları. He diğer örnek de rings of Power'taki çocuk büyüten orklardır. Kötülüğün temsili olarak var olan bir dünyada orkları insanlaştırıp onların aslında ne kadar da sevecen ve kendi halinde olduklarını falan anlatacaklar sözde. Boş işler. The Last of Us Part 1 ile öldü. İkincisi üzerine atılan topraktı. Boşuna bu saatten sonra çok bir beklentiye girmeyin senaryo anlamında. Homoluk ve erkek maskülen karakterlerin kadınsılaştırıldığı bir çağa giriyoruz ve her ota boğa bunları ekleyecekler. Eklemek zorundalar. Neil denen elemanın etnik kökenine ve Hollywood yapımcıların CEO'larının etnik kökenine bakın, kimin bu propagandaları yaptığını anlarsınız.

Bu oyun gerçekten çok seviliyor galiba ama ben daha oynamadım ve dizisini de daha izlemedim. Dizisini bir ara izlemeyi istiyorum.

Bu arada bu tarz oyunlar PS'de olduğu gibi bilgisayarda oynarken de güzel oluyor mu? Yani sistem kaldırması açısından sormuyorum, oynanış tarzı bilgisayarda güzel oluyor mu ve klavye ile mi yoksa gamepad ile mi daha iyi oluyor bilgisayarda?
Ben de diziye başladıktan sonra oyununa başladım. PC de oynuyorum. Benim için bu tarz silah kullanımı ve karşında hareketli hedeflerin olduğu oyunları klavye+mouse ile oynamak daha cazip. Zaten konsollarla da aram yoktur. Oyunun konusu, oyuncuyu senaryonun içine çekişi ve hissettirdiği duygular bakımından gerçekten çok beğendim. Favori oyunlarımdan oldu. Şuan ki dizisinden çok daha başarılı oyunun kendisi. Yani PC oyuncusu isen son derece keyif alırsın, illa gamepad gerekmiyor..

Part 2 bayağı kötüydü. Oyunun yarısını erkek farmayla oynamak olağanüstü kötüydü. Bu sıralar kadınları erkekleştirip, erkekleri kadınsılaştırmak moda ve kimse beğenmiyor. Yine de yapıyorlar. Amaçları yeni bir dünya düzeni. Dikkat ederseniz birçok filmde, dizide, oyunda, yaptıkları bir şey var. İşin başında çok kötü bir şekilde sevilen karakteri mevtalıyorlar, işin sonunda yas tutan diğer başrol gidip katili affediyor. Bunu the Boys'ta da yaptılar, vis a vis adlı dizide de. Hatta işi ileri götürüp, katil ile yas tutan kişiyi sevgili bile yaptıkları oldu. Şimdi örnek verip detaya inmeyeyim spoiler olmasını ama bu iş artık saçmalığa bağladı. Caniliğin normalleştirilmesidir bu yaptıkları. He diğer örnek de rings of Power'taki çocuk büyüten orklardır. Kötülüğün temsili olarak var olan bir dünyada orkları insanlaştırıp onların aslında ne kadar da sevecen ve kendi halinde olduklarını falan anlatacaklar sözde. Boş işler. The Last of Us Part 1 ile öldü. İkincisi üzerine atılan topraktı. Boşuna bu saatten sonra çok bir beklentiye girmeyin senaryo anlamında. Homoluk ve erkek maskülen karakterlerin kadınsılaştırıldığı bir çağa giriyoruz ve her ota boğa bunları ekleyecekler. Eklemek zorundalar. Neil denen elemanın etnik kökenine ve Hollywood yapımcıların CEO'larının etnik kökenine bakın, kimin bu propagandaları yaptığını anlarsınız.

Abby'nin gameplayi bu atmosfere daha uygun Elly biraz naif kaçıyor. Tek düze bir hikaye üstünden gitmek yerine iki tarafında yaşadığı karakter gelişimleri psikolojileri ve yaşanan olaylar bence çok güzel yansıtılmış. Eş cinsel karakter vs bunları oyuna aktarmamak ya da yansıtmamak bunun olmadığı anlamına gelmiyor. Her anlamda 2. Oyun 1. Oyunun üstüne her anlamda koyarak gitmiş.

Abby'nin gameplayi bu atmosfere daha uygun Elly biraz naif kaçıyor. Tek düze bir hikaye üstünden gitmek yerine iki tarafında yaşadığı karakter gelişimleri psikolojileri ve yaşanan olaylar bence çok güzel yansıtılmış. Eş cinsel karakter vs bunları oyuna aktarmamak ya da yansıtmamak bunun olmadığı anlamına gelmiyor. Her anlamda 2. Oyun 1. Oyunun üstüne her anlamda koyarak gitmiş.
Tek düze hikaye mi :D
Aynen kardeşim, ilk oyun o kadar tek düzeydi ki ps3'ün en iyi oyunlarından biri olarak gösterildi. Komiklik mi yapıyorsun yoksa eşcinsel olduğundan ilk oyunu mu gömmeye çalışıyorsun abicim?
"Her anlamda ilk oyunun üzerine koyarak gitmiş". Aynen abicim, oyunseverlerin hemen hemen hepsi hikayeyi çöp olarak görüyor ve sadece grafik ve oynanış olarak iyi diyor. İnanmıyorsan ya araştırmamışsın bile ya da görmezden geliyorsun. Sen şimdi dizinin ikinci sezonunu da ilk sezondan çok sevmişsindir. Neyse dizi zaten kimsenin umurunda değil ilk sezondan sonra. Reytingler yerlerde. Oyunların hepsine yarma kadın karakter eklemek woke propagandasının parçası. İnanmıyor musun? İlla örnek mi vereyim 15 tane. Yazsam da zaten kem küm edeceksin büyük ihtimal, gerek yok. Son çıkan doom oyunu trans yarma kadın. İntergalaktik, cinsiyeti belli olmayan tip. Concord faciasındaki yarma kadın tiplemeler. Eskiden maskülen rollerin hemen hemen hepsi doğal olarak erkek karakterlere aitti. Şimdi abd'deki aşırı solcu propagandası ile doğal olmayan işlere kalkışıp 15 yaşındaki women empowerment enjekte edilmiş kızlara 2.15m 110kg adamları alt ettiğine inanmamızı bekliyorlar. Aç izle ikinci sezonu, 1.20'lik ellie'yi izle dediğim şekilde. Neyse, bunlar senin çok anlayamayacağın şeyler abd politikasını, propagandalarını takip etmediğin için. Etsen şu cümleleri kurmazsın. Amaçları zaten tüm dünyaya bu tür akımları pompalamak. Al izle gör abd aşırı solunun "what is a woman?é sorusunu bile yanıtlayamayışını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tipler senin için normal olabilir tabii. Ama kalkıp böyle propagandaların meşruiyetini savunmayın sağda solda. Hadi abicim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı