2030 bile olabilir.Vay be şaştım kaldım neler konuşulmuş iyiki araştırdım iyi oldu pc ye ne zaman gelir acaba ? 2028 gelirse çok kötü daha çok varbilgi için çok teşekkürler.
Yeni bir oyun serisi.Ip nedir arkadaşlar
Yeni bir oyun serisi.
Ben de öyle aldım 25₺’yeBende zaten TLOU Part 1'i ilk çıktığında Steam hesabı alıp öyle bitirmiştim internette böyle kiralık hesap satışları oluyor veriyorsunuz 30-50 lira oyunu indirip çevrimdışı olup bitirdikten sonra kenara atıyorsunuz çok basit böyle pahalı oyunlar için tavsiyemdir daha geçen haftalarda Marvel's Spider-Man Remastered oynayıp bitirdim bu kiralık hesap olayı sayesinde.
2. oyunda zaten alsaydı, Ellie alırdı. Artık intikam meselesini kenara bırakmamız lazım. Oyun muhteşem şekilde empati kurdurdu ve bunu aşmasını sağlıyor oyuncuların. Evet, çoğunluk hala Joel'un etkisinde ve bu normal. Adam hikayenin ana karakteri ve başından beri bizimleydi. Abby ise 1. oyunun tutmasıyla birlikte hikaye genişledikten sonra hayatımıza giren bir karakter ve doğrudan ana karakter olması hedeflenmiş. Bana sorarsan 3. oyun gelirse ki umarım gelir. Bizi bambaşka bir hikaye bekliyor olacak. Evet, Ellie'yi ilgilendiren hikaye olabilir hatta belki de Dina'nın çocuğu JJ'di sanırım, büyümüş olur ve onu daha çok ön planda görürüz. Ama Joel ile ilgili bir şey olacağını düşünmüyorum.Umarım 3. oyunda Joel'un intikamını alırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.