The Last of Us Part I vs Cyberpunk 2077

CentilmenKedi123

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Epic üzerinde indirim var. Cyberpunk 300 TL, The Last of Us (TLOU) da 300 TL'ye geliyor. Kuponumu kullanırsam TLOU'nun hikayesini biliyorum ama oynamakta istiyorum. Paramın değerini alabilmek için çok kısa olan veya çok gereksiz uzun bir oyun istemiyorum. Ağır RPG oyunlarıyla çok aram yok, Witcher falan sevdim ama zorlandım. Hangisini önerirsiniz?

Hikaye istiyorsan TLOU al geç. Hem hikaye hem vurayım kırayım stress atayım diyorsan Cyberpunk + DLC.

judy-alvarez-npc-cyberpunk-2077-wiki-guide.png

Bildiğiniz üzere Epic üzerinde indirim var. Cyberpunk 300 TL, The Last of Us (TLOU) da 300 TL'ye geliyor. Kuponumu kullanırsam TLOU'nun hikayesini biliyorum ama oynamakta istiyorum. Paramın değerini alabilmek için çok kısa olan veya çok gereksiz uzun bir oyun istemiyorum. Ağır RPG oyunlarıyla çok aram yok, Witcher falan sevdim ama zorlandım. Hangisini önerirsiniz?

Cyberpunk 2077 tam istediğiniz bir oyun olabilir hocam. Oyunu istediğiniz kadar oynayıp bırakabilirsiniz. Ana hikayede tek bir sona ulaşmak 20-30 saat kadar sürüyor. Açık dünyası güzel, RPG tarafı hem aksiyon da hem de hikaye bazlı tarafda gayet iyi.

Benim yaklaşık 280 saatim var hocam, 8 sondan 7'sine ulaştım son bir tanesine uğraşmak istemediğimden bıraktım.
Hâlâ canım çektiği zaman indirip tekrar oynarım.

Cyberpunk 2077 sadece hikayeden ilerlersen 15 saat gibi bir sürede bitiyor. Ama bunu önermem açık dünyayı falan keşfet karakteri vs geliştir ve bunları yaparsan oyunun süresini oldukça uzatabilirsin. Oyun sarmazsa sadece hikayeden ilerleyebilirsin. Eski incelemelere bakarsan muhtemelen oyunu kötüleyeceklerdir bunun sebebi tamamen teknik sorunlar ve birçoğu bu zamana kadar düzeldi oyun taş gibi oyun.

Last of Us serisini deneyimlemedim inşallah bir gün nasip olur.

Cyberpunk 2077 tam istediğiniz bir oyun olabilir hocam. Oyunu istediğiniz kadar oynayıp bırakabilirsiniz. Ana hikayede tek bir sona ulaşmak 20-30 saat kadar sürüyor. Açık dünyası güzel, RPG tarafı hem aksiyon da hem de hikaye bazlı tarafda gayet iyi.

Benim yaklaşık 280 saatim var hocam, 8 sondan 7'sine ulaştım son bir tanesine uğraşmak istemediğimden bıraktım.
Hâlâ canım çektiği zaman indirip tekrar oynarım.

Sağ olun hocam Allah'ın izniyle Cyberpunk alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı