İnceleme The Last of Us Part I

Karlı bölüm neden mantıksız ki hocam?

İncelememin şu kısmında bahsettim:

İncelememin şu kısmında bahsettim:
Oynanış kısımlarını okumadım. Açıkçası 14 yaşındaki bir kız birey için bu mantıksız ve gerçek olmayan gibi bir düşünce olsa da yine de fazlasıyla sayılmaz. Zira, bu hastalıklı evrene adapte olmuş demektir. Maruz kalmış demektir.

Ellie silah kullanıp kendini koruyabiliyor. Ancak silah kullanma konusunda bir eğitimi yok. Ayrıca eğitimi olsa bile yine de 14 yaşında bir kız çocuğunun bir düzine insan ile zombiyi öldürmesi bana kalırsa mantıklı değil. Yani kendini savunduğu sırada 3-5 kişi vursa bu kadar mantıksız gelmezdi ama eline silah alıp asker gibi düşmanları indire indire ilerlemesi bence gerçekçi oynanış mottosuna sahip bir oyun açısından mantıklı değil.

Maruz kalınca herkes her şeyi yapabilir diye düşünüyorum hocam. Sizde haklısınız bir bakıma.

Şahsi bilgisayarımda bir türlü açamadım lanet depolama alanı ve ram problemi yüzünden 1 ve 2 yi öylece duruyor kütüphane de elbelt bir gün. Neyse oyunlarımız original sıkıntı yok kiralatırım olmadı hesabı.

Neden açılmıyor tam olarak? Aldığın bir hata varsa konu aç derim, mutlaka çözümü vardır.

Neden açılmıyor tam olarak? Aldığın bir hata varsa konu aç derim, mutlaka çözümü vardır.

Hocam bu ram ile alakalı bellek hatası yaygın olan bir problem bilirsiniz. Tüm çözümleri denedim olmadı hayır alacağım fps de belli kırk elli ama bir türlü nasip olamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…